Misja Zrób zakupy dla Telimeny babcia telimena mowi na są jej potrzebne 3 a dzienniku pisze tylko 2.
Podgląd wydruku
Misja Zrób zakupy dla Telimeny babcia telimena mowi na są jej potrzebne 3 a dzienniku pisze tylko 2.
Przy Bogini Dnia i Nocy jak się chodzi z artefaktami i je stawia, to wyskakuje, że trzeba je naświetlać [x] dni pod rząd.
Powinno być z rzędu.
U Czeladnika Mariusza:
"Nie wiem czy ci wspominałem, ale chciałbym otworzyć swój własny warsztat w jednym z północnych miast Arkadii."
Ci dużą literą, później albo swój, albo własny. Nie ma sensu pleonaźmić.
Dyniowa Plantacja [18, 28]
Listy rankingowe → Pokonane własne Baalruki → Najwięcej pokonanych Baalruków
Nie powinno być Baalrukhi/Baalrukhów, skoro to Baalrukh?
PW otrzymane po usunięciu mnie z teamu:
Od: Mistrz gry
Zostałaś usunięta z drużyny [NAZWA_TEAMU].
Wydaje się, że powinno być zostałEŚ usunięTY, być może brana pod uwagę jest płeć usuwającego zamiast usuwanego.
"Marek szybciutko pomieszał owies z melisą.
Ciekawe czy podziała na konie?"
To chyba jednak Romek mieszał.
brakuje kreseczki nad "c" - "ć".Cytat:
Postac jest teraz zajęta. Spróbuj później.
Komunikat gdy postać jest zajęta, a użyjemy jakiegoś przedmiotu.
Załącznik 8591
W trzeciej linijce nie ma odstępu po kropce.
Gdy jedno z dzieci w Eterni opowiada swoją historię, pojawiają się tam słowa: "Gdy już wszystkie wojska opuściły mury zamku kryształy lodu uniosły się w górę i zaczęły wirować, co raz szybciej i szybciej". Powinno być "coraz".
Edit.: Kilka okienek dalej jest też: "Nie wiadomo co stało się z wojskami, które niegdyś wyruszyły na Lodowe Zamczysko. Oficjalnie powiada się, że Arktos skradł cząstkę potęgi Shivy i ta moc zgubiła go zamykając całe królestwo w lodowym wirze". Przecinki powinny znaleźć się przed "co" i "zamykając".
Załącznik 8600
Nic dodać, nic ująć. Po prostu
(Dla tych co nie kumają, chodzi o to, że "stoczyłAŚ". nie ma żadnego stoczyłaś/eś)
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?16
Tutaj zgłaszaj takie rzeczy.
Było wielokrotnie zgłaszane i z jakiegoś powodu nie było naprawione. Używaj opcji "szukaj"
Raz Lisu mnie tu przekierowywuje, raz ty tam. Zwariować się da!
Uruchamia mnie inna czcionka w liczbie osób zapisanych na arenę manu i auto, poprawcie pls ;-;
https://i.gyazo.com/7968a6287e5f7edc...aee2ca76d2.png
Ta zdolność, a nie ten zdolność.
Stąd powinno być tą zdolność, zamiast tę zdolność.