Ja na 65 moge do bodajze 44lv bojkowac, mozliwe ze 20lv roznicy max
Podgląd wydruku
Ja na 65 moge do bodajze 44lv bojkowac, mozliwe ze 20lv roznicy max
Nie ma różnicy lvla, jest różnica przedziału poziomowego. Jeden przedział w dół można atakować.
Przy rozszerzonej próbie zręczności musisz dojść do drzwi w swiatyni, wchodzisz i wychodzisz, przesuwasz płytkę w nieprzebytej gęstwinie i wracasz do świątyni. Możesz otworzyć skrzynie.
P.S.
Takie nabijanie postów jest żałosne. Jak włączyłem nowości 2 dni temu to przeczytałem 5 (z rzędu) twoich postów z których nic nie wynikało.
Czy Zdolność Ukąszenie Pająka zadaje obrażenia o atrybucie włóczni?
czy kosa kostuchy działa na pędraka?
W którym dniu tygodnia zaczyna się event wielkanocny?
W środę
ej a jak wejde na 2 postac i mam full logowanie z dzisiaj na wszystkich postaciach to ktoś mi wlozł na konto czy zalicza odrazu z 3 postaci
ej czy moge się dowiedzieć co to jest elita? duzo o niej słyszałem ale dalej nie wiem czym ona jest i co ona robiła
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ighlight=elita
No i już czuć skutki manipulacji-oszukane nowe osoby...
ah więc o to chodzi dzięks ja myślałem że to propaganda jakaś XDDD
Jeśli nie zalogowałeś się nigdy na jedną z postaci, to ostatnie logowanie na niej nie ulega zmianie niezależnie od tego, czy wszedłeś na którąkolwiek z reszty postaci.
Jeśli na wszystkie postacie zalogowałeś się chociaż raz, to obecnie wystarczy, że wejdziesz na jedną z nich, a Ostatnie logowanie zmieni się na dzisiejszy dzień na każdej z nich.
Nic takiego nie istniało i nie istnieje.
Czy w tym roku dookoła Eterni są porozrzucane jajka/pisanki? Bo nie widzę ich, a wiem, że rok temu były w sprawdzanych miejscach.
Czy ilość postaci biorących udział w wyścigu wpływa na szybkość kurczaków, bo jeśli na pierwszym wyścigu zajmuję 4 miejsce z czasem 12 s to chyba nie jest normalne, i to kilkukrotnie.
Nawet kurczaki złapane na przynętę za MF są czasem słabe, a takie być nie powinny.
Czasem kurczak może mieć po prostu zły dzień. W pierwszym wyścigu będzie ostatni, a w kolejnym pobije rekord.
O to chodzi, że moje mają zły dzień któryś raz z rzędu i myślałem, że jest jakaś zależność.
Czy w Eterni mogą pojawić się pisanki i jajka?
Tak, nawet w przybocznych mapach eterni.
w dilli znalazłem przed chwilką nawet
Ja znalazłem jedno jajko w Gospodarstwie Państwa Śniadeckich
Jaki drop leci z kurczaka i co ile i w jakich miejscach globalizuje się jajo
DZIĘKI, i jeszcze czy ktoś może podesłać link do skryptu na zająca ?
Skrypt magiem: (Dziki Zając + Wielkanocny Zajączek)
Skrypt
niby miniboss a drop to tylko dwie rzeczy z niego wypadają
Czy pojedynki o nic zwracają itemki zużyte podczas nich? (mam na myśli bezpośrednie wyzwanie na pojedynek, nie z zakładki "Pojedynki")
Ile jest jajek rozrzuconych po lokacjach?
a te jaja sie respia? czy jak zbiore wszystkie to zeby zdobyc nowe moge tylko bic zajace/ robic questy Leony?