Są co najmniej dwie (jak expiłem king crimsona to miałem przy sobie dwie). Podejrzewam więc, że zostało ich więcej.
Podgląd wydruku
Są co najmniej dwie (jak expiłem king crimsona to miałem przy sobie dwie). Podejrzewam więc, że zostało ich więcej.
Będą wybory gracza roku 2017?
Nie, już zostałem wybrany.
Przede wszytkim kowal działa na itemy pozyżej 31 poziomu więc wysoko splusowane itemy na poziom niższy niż 31 są trudniejsze do zdobycia. Z tąd wynika więc wysoka cena.
Z tąd nic nie wynika, wynika z mechaniki gry.
Jaki jest najniższy poziom, na którym ubito Siostrę Leokadię?
Jest jeszcze raport?
Nigdy nie było raportu. Jest filmik:
https://youtu.be/G_OCvKZ5tM4
Twórca tematu może go zamykać/wyrzucac do kosza?
Może zamykać tylko w handlu.
Emm... czy tobie się nudzi, że zaczynasz pisać w każdym temacie? Do tego ten zacytowany nie na temat? Ten temat akurat jeszcze ma w sobie odrobinę sensu. Tematy, które go nie miały zostały zamknięte, a Kim dostał ostrzeżenie.
Piszę tu, by nie robić spamu w tamtym temacie
@Topic
Nie ma raportu, bo nie został wygenerowany. Po takiej walce nie pojawia się okienko podsumowania walki, tak samo, jak po walce z ptaszyskiem w śnie. Dlatego raportu z tej walki też nie ma. I nie, nie musi go być. Nie była przewidziana możliwość pokonania Leokadii, więc nikt nie sprawił, żeby się generował raport, a łatwiejsze było sprawienie, by się NIE generował, skoro podczas porażki też się nie generuje. Wstecz nie da się wygenerować raportu, więc już go nigdy nie zobaczymy. Obecnie jej pokonanie nie jest możliwe, więc nie ma sensu ustawiać generowania raportu.
czy na lvl70/75/80 będą/mają być mix życia/many 5? jeśli tak, ile by odnawiały? 3500 hp? 420 mp?
Czemu w poradnikach nie ma map samouczkowych (z *)
1. Będzie robiony filmik traileru nordi?
2. Jest już jakieś eq z nordi?
Czy na event walentykowy coś nowego zostanie dodane? Czy event pozostanie taki sam?
Ciekawski jestem
Bo w grze masz wszystkie podpowiedzi gdzie się kierować.
I pytanie chyba nie do tego działu.
Nie.Cytat:
1. Będzie robiony filmik traileru nordi?
2. Jest już jakieś eq z nordi?
W grze nie.
Na pewno ktoś ci to powie. A do walentynek "trochę" czasu jest.Cytat:
Czy na event walentykowy coś nowego zostanie dodane? Czy event pozostanie taki sam?
W której swojej turze błotnista czaszka wybucha?
Haganowe eq zaliczałbym do Nordii - w końcu dpiero przy niej można je kupić.Cytat:
W grze nie.
@down
Wydaje mi się, że po upku tego handlarza tam nie będzie - eq będzie raczej w Nordii (chyba), więc zaliczałbym do Nordii.
Nie. Ono jest na 65lv. Dopiero przedmioty dostępne w mieście Nordii i lokacjach, które fabularnie są za Nordią (i przed następnym miastem, czyli jeżeli handlarz będzie stał pod następnym miastem to eq, które on sprzeda będzie należało do Nordii) można uznać za eq w Nordii.
Co muszę zrobić żeby pojawił się karmazyn? Przeszedłem do Ustronnego zakątku, pokonałem Lewiatana a jak wracam na lokacje z karmazynem to i tak się on nie pojawia
Wziąć klucz ze wschodniej części podwodnych tuneli.
Czy to można zobaczyć? TAK
Czy to jest zwierzę? NIE
Czy można to mieć? TAK
Czy to potrafi walczyć? NIE
Czy to jest wysokie? NIE
Czy to może być drewniane? NIE
Czy to jest broń? NIE
Czy to jest istota magiczna? NIE
Czy to ma ogon? NIE
Czy miał lub może mieć to każdy człowiek? TAK
Tragiczne pytania
złoto/książka/puchar/dynia/ziemia/pomidor/jajko
mleko....
- - - - - - - - - -
Mam jeszcze jedno? Czy to będzie matka?
Czy to można dotknąć? TAK
Czy to kobieta? TAK
Czy to jest istota magiczna? NIE
Czy to jest do picia? NIE
Czy to może umrzeć? TAK
Czy to potrafi mówić? TAK
Czy to jest bardzo cenne? TAK
Czy można to mieć? TAK
Czy to można stracić? TAK
Czy można mieć tego więcej niż jedno? NIE
Siema
1.czy w MF03 powstaną nowe klasy np łucznik lub paladyn.
2.jeśli tak to czy bedzie do danej klasy zrobione secielne aikiu np na 65 level np łuk trucizny ma 25% szansz na to że zatruie wszystkich przeciwników bazowo.
3.czy limit levela zwiekszy sie do np 80
4 jeśli tak to kiedy
5.kiedy powstanie Nordia
6.ilu jes atlbesteruw w grże (bo jest jeden i drugi i nie wiem który to prawdziwy )
dziekuie za przeczytanie tego komentarza.
P.Ssory za ortografie
1. Nie.
2. j.w.
3. Tak.
4. W niedzielę.
5. j.w.
6. Jeśli chodzi o Antybristlerów to jestem tylko ja. Gość z używający aktualnie tego nicku to podrabianiec.
Zwiększy się wraz z wejściem Nordii. A Nordia to niespodzianka, więc nikt nie wie.Cytat:
3.czy limit levela zwiekszy sie do np 80
4 jeśli tak to kiedy
5.kiedy powstanie Nordia
Czy wraz z wbiciem wyższego levela dostane dodatkowy slot na postać?
Jeśli tak to na którym/co ile leveli?
Czy da sie zobaczyć walke z kiedyś jak ktoś ma szarą kropke i pusto w arenie?
130 mam lucka na magu ile mam szans na trafienie z porazenia na straznika wyspy? 2razy