Czy bicie lwów bez energii przyczynia się do zrespienia się gryffa?
Podgląd wydruku
Czy bicie lwów bez energii przyczynia się do zrespienia się gryffa?
Nie.
Nie
Nie
Radzę się nie wygłupiać , bo polecą bany i będę zmuszony do zamknięcia tematu na jakiś czas.
Czy Refleks wpływa na uniki przed statusami (np. przed Pomyleniem i Zatruciem z Ukąszenia Kobry, przed Uśpieniem i Zatruciem z Oddechu Wywerny, przed Zatruciem, Zombie i Furią z Klątwy Gryfa, przed Zatruciem z Trującego Pocisku, przed Skamienieniem itp, itd.)?
Chyba nie.
Na pewno nie. Uniki bazowe nie mają wpływu na atakami zdolnościami. Jedynie wpływ ma statystyka szczęścia.
Kiedy zostanie dodany panel GM?
Czy zostaną dodane nowe płatne stroje? (bo tych za 30mf jest trochę mało)
Nie wiem, ale mam pytanie. Czy to prawda(realnie to nie mam postaci), że można handlować mfami w grze? Są jakieś ograniczenia?
Byłbym wdzięczny za precyzyjną odpowiedź :)
Można handlować mfami w grze. Nie wiem czy są ograniczenia ( nie miałem takiego handlu), ale wątpię. Testowałem i mogłem wyłożyć swoją maksymalną ilość MF :)
czyli teraz można handlować MF za złoto itp.? w v2 było zakazane, ale skoro teraz jest w handlu to chyba nie jest zabronione?
Czemu teraz? Nic nie jest napisane w kodeksie od początku (chyba), więc raczej nie zakazane ;)
I właśnie gra definitywnie zeszła na psy...
Już któryś z kolei błąd Jacka i Tomiego. Zapewne podyktowane to jest zbyt niskimi przychodami.
Cóż.
Skoro zostala dodana taka opcja to jak moze byc zabronione? Czy Wy walicie glowa w sciane, ze takie pytania zadajecie?