wyczuwam lekki płacz ;)
remis to remis,strata po jednym życiu to bardzo sprawiedliwe wyjście ;]
Podgląd wydruku
Jeżeli masz tragicznie słabego neta to te 10 sekund to i tak za mało.
a każdy kto ma przynajmniej słabego neta nie powinien mieć kłopotów z wyrobieniem się. No i zawsze ma skrypt gdyby skończył mu się czas :v
Bo nie powiesz mi chyba, że fair jest, że to przeciwnik wykorzystuje 70% czasu walki przeznaczonego dla nas obu na swoje ruchy (i nie tu nie chodzi o speeda tylko o czas reakcji i wykonywania ruchów).
Sam też możesz przedłużać. To ty decydujesz, ile czasu w turze wykorzystujesz, a ile pozwalasz przeciwnikowi.
Mi czasu czasem nie starcza na wykonanie tury, bo przedmiotu szukam. Ktoś za ten czas będzie lał w 3 sekundy. Czemu on ma mieć więcej tur manu, tylko dlatego, że wszystko, co robił, to walił, podczas gdy ja potrzebowałem przemyśleć działanie? Jeśli już chcecie się tak bawić, to zamiast czasu, niech dadzą limit tur (wspólny) np. po 100 turach walka przechodzi w tryb auto.
Pomysł Leonarda nawet na plus :)
Czemu zegar się nie resetuje po zresetowaniu eq?
A czemu ja dostałem 33 runy magii? To na 11 walk starczy a tyle raczej nie będzie.
Naprawdę nie rozumiesz?
zwłaszczo jak był +6/7
To mogłeś wykupić przelosowanie ekwipunku za MFy.
Dlaczego nie ma możliwości kupna na KG w sklepie za żetony perłowych spinek? W uzbrojeniu jakoś czasami się trafiają w końcu.
PS. To miała być propozycja ich dodania
Proponuje aby nie wyjście na arenę odbierało życie a nie wyrzucało z cyklu.
Bo zapomniałeś wyjść?
Przykładowa sytuacja. Masz 2 życia, przeciwnik 1. Jest finał. Ty nie wychodzisz i zachowujesz życie a przeciwnik odpada, bo nie ma z kim walczyć (na najwyższym piętrze nie ma żołnierza chyba). Sprawiedliwie?
Wtedy wygrałby gracz, który wszedł na arenę bo przed finałem liczba żyć każdego z graczy przestawia się na jedno.
Ale rozumiem o co ci chodzi.
Bardziej taka sytuacja: masz 2 życia, przeciwnicy po jednym. Ty nie wchodzisz na arenę, tracisz życie, ale z automatu jesteś w finale. Gdyby nie ta zmiana, jeden z graczy mógłby cię złapać i stracilbys jedno życie. Wtedy pewnie nastąpiła by kolejna runda, a każdy z graczy miałby równe szanse.
w soboty ostatni dzien cyklu zawsze liczy tak samo jak w poprzednie soboty czyli jak najadalej sie doszło(dalej niż w środe)? bo zapominam xd
To jak to z tym jest :confused:
https://imgur.com/a/2iKgb - Malleus + Czarcia Zbroja
https://mfo3.pl/view/a/686
"Grzmotnięcie Astajosa" zostało zlikwidowane i co tak właściwie robi ten status specjalny "włócznia aurory"?
Proponuje dodać sprzedawanie uzbrojenia/miksów/gemów, ponieważ może wam się zdarza często tak jak mi dosatć 8 gemów obr mag i obr.EQ które jest nam nie potrzebne wcale bo dostajemy np. 4 Mythrilowa Zbroja ( jak mi w obecnym evencie), w który jest +8 i to fajna, resztę mogli byśmy sprzedać i kupić jakieś inne eq które jest nam potrzebniejsze.
Chyba było proponowane, mi się taki pomysł nie podoba.
Z większej ilości tego samego ekwipunku możesz zrobić ekwipunek z +, gemy zrobić 2 poziomu (oczywiście nie zawsze).
Kiedy naprawicie przewagę występującą pomiędzy profesjami?
Mag > Woj| Mag < Woj
Edit: Oczekuję odpowiedzi od kogoś z górnej półki, np naszego najbardziej sprawiedliwego mopa który zajmuje się balansem.
Raczej się nie doczekasz.
Prawdopodobnie magowi brakuje teraz zdolności specjalnych. Zwłaszcza jakiejś taktycznej.
Proponuję odpowiednik Kociego Zamachu, a jeszcze lepiej - bez dmg, Skupienie+Przyspieszenie na 3 tury.
Dodanie MP Pocisku
Refleks w sklepie
Coś zrobić z Astralnym Mieczem
Sztucznie obniżyć ilośc osłon magicznych w losowaniu (wyrównanie bilansowe)