halo halo, ja wygrałem tak mało bo nie brałem udziału bodajże w 4 cyklach od 4-7
Podgląd wydruku
Przecież ta zmiana jest od niedawna, konkretnie nie wiem, a więc wziąłem z tego cyklu.
A połowa sporo zmienia. Porównaj ile jest osób 65lv i 65lv+.
W sumie fakt, ale i tak brałeś udział w kilku cyklach, podczas których nie szło Ci tak dobrze, jak teraz.Cytat:
halo halo, ja wygrałem tak mało bo nie brałem udziału bodajże w 4 cyklach od 4-7
A co to przepraszam bardzo, loteria? NIE, liczą się tutaj umiejętności, więc ilość procentowa osób z 65 i 65+ NIE MUSI BYĆ RÓWNA. Chyba oczywiste, że randomy na 65 nie będą miały szans na kg z 65+, którzy potrafią grać. Ale niee, 65+ wygrywa nie dzięki umiejętności myślenia, a dzięki temu poziomowi!
Na pewno na 65 są same randomy! Na pewno nikt na 65 poziomie nie umie grać! Na pewno poziomy 65+ nie mają przewagi! Na pewno!
Osoby z topki PvP biorące udział w KG na 67-68 poziomie (mają złoto):
- Welovethisgame
- Kopier
Ogółem wygranych w ostatnich 15 edycjach:
7 (w tym 4 to Oni)
Osoby z topki pvP biorące udział w KG na 65 poziomie (mają złoto):
- Soad*
- Ice Axe*
- Mei Misaki*
- Serana*
- Rumplestiltskin*
- xani
- Fanta
- Your Nightmare
- Fannindel
- Legendar
* - te osoby mają więcej ranku niż Welovethisgame
Ogółem wygranych w ostatnich 15 edycjach:
8 (w tym 5 to Oni)
Na 100% co umiejętności. Co z tego, że więcej osób aktywnych PvP walczy na 65 poziomie...
Mówisz tak, bo zazdrościsz. Masz 215 żetonów więcej - wykombinuj coś, możesz sobie np. wziąć jakiś Artefakt
I tak zawsze mi zostaje coś około tylu. A 215 żetonów =/= przewaga np. 45 speeda + obrażenia od kamieni/run
Dobra po dzisiejszym kg, zgadzam się.. 65+ mają ogromną przewagę.
Dostawałem 800-890 z runy po czym od Kopiera (67) dostałem 1043.
Bez sensu takie coś.
https://mfo3.pl/r/b43e385d9
Ja tam widzę, że 67 lv nie ma szans z 65
Ja tam widzę, że już nie umiesz się normalnie wypowiedzieć, bez trollowania.
Przewaga 65+ jest nadto wyraźna.
Eventy są zachęceniem dla graczy by wbijać najwyższy level i ten ponad. Przed zmianą miałaś wybór zostajesz na 65 albo zostawiasz wyższy wybrałaś żety więc masz że tak powiem minusy na kg, inni wybrali wyższy level więc nie dostają żetonów za tydzień nie dostaną medali za topke pvp ale mają przewagę na evencie. chociaż sam cofnąłem level to jestem przeciw tej blokadzie bo jak napisalem wyżej eventy są zachęceniem dla graczy by wbić wyższy level.
Ty bijesz średnio 1k obrażeń Pociskiem. On Ostrzem Damoklesa (czyli 1,25x z atrybutu i 1,3 z pasywki) 1700. Gdyby nie jego bonusy z broni, bilibyście mniej więcej tyle samo, więc w kwestii ataku/obrony macie praktycznie tyle samo.
On ma więcej szybkości - Ty masz więcej szczęścia, co zauważyłaś pisząc "wbijało cały czas na niego spowolnienie".
Ale co najistotniejsze - masz 1100 HP więcej niż on - to 55 punktów statystyk. Może one Ci umykają? Przewaga 67 lv polega na tym, że Mei Misiaki nie umie sobie rozdać statystyk? Bo z tej walki wygląda na to, że tak.
Nie zapominajcie że wszyscy gracze biorący udział na kg nie mają 66+ więc parę walk na pewno będzie miała równych po za tym patrząc w jej raport nie widzę by brała dość często udział na tym evencie więc nie rozumiem w czym problem.
Nie biorę udziału od czasu cofnięcia poziomu. W dodatku wygrałam jednego KG/trzecie miejsce w cyklu. Nadal czujesz się pewnie w swoich założeniach?
Posłużyłam się waszym marnym tłumaczeniem, że "cofając poziom dostajesz żetony". Ale trzeba uczestniczyć pierw w walkach PvP. Co ma powiedzieć gracz, który cofnął poziom i nie ma z tego profitów bo powiedzmy nie daję rady wbić się do ligi? Nic, ma punkty statystyk w plecy, żetonów dostaje tyle samo, ale rywalizuje z graczami na równym poziomie.
Na żetony musi sobie zapracować.
Co do tego, że natrafię na przeciwników z którymi mogę walczyć na równi. Ale to zależy od tego z kim będę w przedziale. Mogę ci gwarantować, że będąc w przedziale (cały czas mowię o KG) z samymi 66/67/68 lvlami będą jedną z pierwszych osób do złapania. Bo przewaga poziomowa jak i działanie czysto psychologiczne - czyli "widoczna" przewaga. To samo było/jest na igrzyskach.
Hmm, a co ma powiedzieć gracz, który został na 65 + a i tak mu nie idzie w kg, takich przypadków też nie jest mało ;) poza tym raczej gracz powinien sobie zdawać z tego sprawę czy mu się opłaca cofać poziom i czy ma szanse coś ugrać w walkach pvp, więc napiszę to co już było pisane nieraz:
-wybierasz pozostanie na wyższym poziomie i liczysz na większe szanse w kg, lecz liczysz się z tym, że za ligi żetków nie będzie
-cofasz poziom I ZDAJESZ SOBIE SPRAWĘ W JAKIEJ LIDZE MOŻESZ SIĘ ZNALEŹĆ walcząc na arence (chyba każdy mniej więcej umie ocenić swoje możliwości), dzięki czemu za ligę dostajesz żetki, ale musisz się liczyć z tym, że w kg może ci iść gorzej
Blokada jest głupim pomysłem, bo co za przewagę by mieli 65+ zostając na wyższym poziomie i nawet nie wspominajcie o igrzyskach, gdyż ze względu na aktualną metę, przewaga lvl nic nie daje.
Witam
Chciałbym tylko powiedzieć, że Szał Berserkera to najlepsza zdolka
Jest jakiś śmiałek który podejmie się zakładu?
Otóż moim jakże skromnym zdaniem jutro zwycięży użytkownik astralnego mieczysława.
Jest tu jakiś ryzykant? :3
Chodzi o najzwyklejsze tempo. W zwykłej walce - owszem jest być może gorszy.
Ale kg to nie jest zwykła walka. Astralny Mieczysław na agresywnym build - kończysz walkę zanim przejdziesz do tych 8% i 200 hp wcześniejszych dzięki superhiperultraagressiv specjalnym zdolnościom. A dzięki 12% początkowym i 300 hp, po prostu mniej tracisz.
co nie zmienia faktu ze KG nie wygral agresywny build, a walka byla dlugaaaaaaaaaaaaaaa
Walka była długa bo mieliście te same atrybuty, to chyba oczywiste. Jednak w przeciętnej walce na kg ma się około 20% z Atrów (mówię o woju) co właśnie wytwarza agresją (i sprawia że rękawice są useless na kg) i wzmacnia regenerację z mieczy. Walka nie trwa długo więc nie tak łatwo wytracić pasywę.
Jest jakaś statystyka ile osób dzisiaj poszło w astralnym mieczu?
Święta Różdżka w spisie artefaktów jest podpisana jako Dziwna Różdżka
Usuńcie Bonus AP z żołnierza bo to tylko marnacja bonusu nabijanie nie swoich gemów ani zdolek
I czemu pasywka Włóczni Złodzieja Dusz nie działa na tego typnika? Powinna chyba.
Proponuję, żeby w przypadku remisu osoba, która wykonała ostatni ruch traciła 2 życia zamiast jednego
Wiem, że to nie jest możliwe, ale chodzi o sam przekaz.
Nadal wnioskuję za tym, aby każdy miał swój odgórnie narzucany czas (300 sekund) który odlicza mu się na własne konto i po jego upłynięciu przerzucało gracza na auto walkę (to wciąż 10 minut, a to że przeciwnik pożera 70% naszego wspólnego czasu nie jest uczciwe, skoro włącza się auto walka)