co konkretnie z wodą?
Podgląd wydruku
Załącznik 2583
Uciety cien palmy w miescie Urkaden. ( Mozna porownac do cienia obok ) A takze prawe gorne liscie ow palmy. ( nie zaznaczone)
Załącznik 2584
W Lokacji Podmokła Polana- brak ustawionej kolizji na (17,20). Identyczny element w tej samej lokacji jest "ustawiony" prawidlowo.
Z kazdej innej pozycji na mapie wyznaczanie trasy do miasta Urkaden przebiega prawidlowo.
Jednak stojac na pozycji 46,46 oraz 48,46 ( chodzenie ukosne ) nie wyznacza nam zadnej trasy.
Załącznik 2605
W lokacji Urkaden 15,48 kepek trawy ( czy innego zielonego ustrojstwa ) pojawia sie nad postacia.
Załącznik 2606
Tutaj nie mam pewnosci:
Samotne Wzgórze--> z pozycji 14,9 przechodzimy na pozycje 15,9 ( strzalkami ) lecz w odwrotna strone nie dziala.
Załącznik 2607
Kolejny blad ( chyba ) w miescie Urkaden.
Wszystkie mury miasta posiadaja cien ( zaznaczone na czerwono )
Jednak przy wejsciu do miasta jednego brakuje ( lewy zielony znacznik ) - drugie schody prowadzace na plaze ( prawy zielony znacznik ) ow cien posiadaja.
Załącznik 2624
Co do pociągania za głowę to też tak miałem, ale uznałem, że przemęczę te bąbelki bo byłem tam tylko raz.
Blad raczej zwizany z autoTilsetem ale podchodzi pod temat:
Lokacja: Gospoda pod Dziką Orchideą: Piętro
Załącznik 2636
Na prawo w zoomie zaznaczylem o co mi chodzi - jednopixelowej szerokosci paski.
Prosilbym innych graczy o sprawdzenie czy tez ta "widza".
Lokacja: Gospoda pod Dziką Orchideą
Załącznik 2637
Ogolnie blad wystapuje wszedzie gdzie zostal uzyty ten autotileset.
Jeszcze raz prosze o potwierdzenie.
Lokacja: Święta Polana 26.24
Element pojawia sie nad nasza glowa, brak takze kolizji dzieki czemu mozemu przejsc przez plot.
Załącznik 2638
Eliar: Z pozycji 44,24( pod drzewem) idac z dol 44,25 ( strzalkami,myszka) wejdziemy na drabine.
Załącznik 2643
Błąd w przechodzeniu: Dilla - Dilla Rynek.
https://i59.tinypic.com/qn0aia.png
https://i58.tinypic.com/1zl3onb.png
Chyba, nie muszę opowiadać co jest błędem?
Dla mniej spostrzegawczych:
- idąc z Dilli do Rynku przechodzimy przez strzałeczki. Wchodząc w 1 strzałke lub 2 strzałke nasze pole się nie zmienia, a powinno...
Żadnego błędu nie widać.