Na czym stanął pomysł z "wspólnym depo" dla swoich postaci? w zasadzie mógł by być to fajny patent, ale nie wiem na czym się skończyło.
Z góry dzięki.
Podgląd wydruku
Na czym stanął pomysł z "wspólnym depo" dla swoich postaci? w zasadzie mógł by być to fajny patent, ale nie wiem na czym się skończyło.
Z góry dzięki.
Na liście "To do" w upku Devos, z tego co mi wiadomo.
Nima na liście :( no trudno pewnie by to usprawniło wiele czynników w grze ale trudno
Kiedy update ?
Jak ja pytałem kiedy update to Tomi walnął mi -10 reputacji :D
Ja jeszcze nie pytałem w sumie kiedy update chyba czas zacząć:)
kiedy devos?
Za 3 dni świętujemy 2lecie Eliar, a Wy już o Devos gadacie?
W dupach się poprzewracało.
Tak wszyscy się pytają kiedy devos, kiedy devos... A może po prostu postanowili sprawić graczom więcej radości i od razu zrobić update Nordii dodatkowo? Albo cały kontynent od razu? I dlatego tyle czasu się schodzi... :D
No cóż... Mam kolegę, który w grze się nazywa MortaG. Znudziła mu się gra, kiedy się okazało, że mimo tylu lat jeszcze nie dokończono gry, a z update'ami opóźniają. Jak poleciłem mu wersję drugą, to już tam nie chciał wracać.
A ja tam 8 miesięcy i mi się nie śpieszy do 50lvl. Raz grałem na koncie, potem zapomniałem hasła do maila i do konta, drugi raz nadrobiłem tyle, ile jest, doszedłem jeszcze dalej bo PvP wreszcie ogarnąłem (póki nie dopadło do 40lvl)
Jak się liczy obrażenia w orkowego topora ? czy działa to tak że bijemy tylko 20% mniej obrażeń czy bijemy ogólnie 30% więcej ( Tzn. nie liczy bariery . ) ?
Czy wojownik powinien uczyć się ataków magicznych typu wiatr?