Nie.
Z resztą po co? Maksymalny bonus dla gracza to 200%. Nawet, gdybyś założył 5 eq dodających po 100%.
Podgląd wydruku
Co można stracić po przegranej bójce i z jakim prawdopodobieństwem ?
Stracić można złoto, punkty rankingowe i przedmioty (oprócz kart). Jeżeli jest to bójka pomiędzy drużynami, to jeszcze punkty rankingowe drużyny.
Złota tracisz 3% za porażkę. Punkty rankingowe tak, jak na arenie (i tylko w przypadku, kiedy bójka jest rankingowa). Przedmioty to bodajże 5% na losowy item, ale i tak chyba nikt nie nosi przedmiotów kolekcjonerskich na postaci, którą się bije.
Z wyjątkiem leona
Co?Cytat:
1. Zdolności/przedmioty
2. Nie wiem
Da się zrobić spoiler na prezentacji w grze?
takie coś
Nie.
Co się stało z powiadomieniem o braku energii? Zawsze było a tu nagle expie se bez eny.
Od razu się zamknęło.
Tak jest dość często i nie tylko w tym przypadku.
co wypada ze szkatułki necrona?
Czy admini nie widza, ze liczba osob online przestala juz nawet przekraczac liczbe 100? To jest zenada.
Ktoś w ogóle wspomniał o utracie ponad 2.5k graczy w ciągu ostatnich 3 miesięcy?
1. Do czego służy Kamienna Płyta w Nieprzebytej Gęstwinie?
2. Gdzie znajdę wszystkie Wzorce do Czeladnika Mariusza?
1) Jak ją później odsłonisz będziesz mógł otworzyć skrzynkę w Komnacie Illuminacji.
2) https://forum.mfo3.pl/showthread.php...rce-Czeladnika
Jeżeli w jaskini świetlików nie użyje niebieskiej mgły tylko samą czerwoną, to jest szansa by świetlik który mógłby narodzić się niebieskim, narodzi się czerwonym? :O
Jak zmienić avatar? :)
Na "Paint" czy gdzie? :P
- - - - - - - - - -
Ok, już znalazłem, dzięki za pomoc :P
- - - - - - - - - -
https://gyazo.com/8931c89955912077473e7b52d8958cff
Co mam zrobić, gdy ogra nie ma?
Ogr jest minibossem dziennym dlatego jak go ubijesz on się zrespi następnego dnia czyli o północy.
Musisz zerwać koniczynę.
Występuje w losowym miejscu mapy, na dole.
Kiedy Nordia?
https://mfo3.pl/view/a/157 czy w info powinno pisć to co pisze?
Czy w Nordi Omg znowu o nordi znwou spotkamy Vivi? No bo Czeladnika napewno tam spotkamy ale nic nikt nie wspomniał o Vivi.
Nie mogę go pokonac dajcię jakąś taktyke i co założyć bo ten poradnik do vivi wcale mi nie pomógł
Nie, nie spotkamy Vivi.
Sztuczka: przeczytaj go
Vivi da się pokonać w eq +0 i statystykach automatycznych (a więc nie sądzę, byś miał z tym problem). Daj jakiś raport w walce z nim, to dokładnie będę mógł powiedzieć co robisz w walce źle.
To na 1000% jest zwycięska taktyka. Aż się dziwię, że go nie pokonałeś z tą taktyką.Cytat:
Taktyka to odliczaj tury
Przedwieczny wybuch pierwszy nastąpi po 9 turach vivi a kolejne po 8 więc się podlecz wtedy.
Coś tu jest niezrozumiałe?Cytat:
Napisał Poradnik
Taktyka:
Trzymać niskie HP i leczyć się tylko przed wybuchami ale filozofia. Tak jak napisał Herbatoholik, do ubicia w zerowym eq.
Jak zmienić kolor linku w prezentacji bo chyba w edycja dokumentu >wygląd nie działa
W kodzie html zmiana nie działa przypadkiem?
Tutaj o jest czerwoneKod:<span style="color: #ff0000;"> link </span>