Skoro juz jest 90 map a do update jeszcze troche trza poczekac to jak ktos wczesniej pisal bedzie okolo 120 czyli albo nordia bedzie DUUUŻA i od kazdej mapy bedzie 10 pobocznych . Albo po prostu wejdą 2 lub wiecej miast.
Taka jest teoria Łukasza.
Podgląd wydruku
No zostało już potwierdzone że Nordia wejdzie razem z Azaradem. - dodatkowo całość ma być większa niż Devos.
Map będzie ponad 100 a może nawet 200.
A up już nadchodzi - bo z tego co wiem, Koridor chce pozbyć się dodatkowego problemu (tak mi mówił).
Ale wiecie, że mapki to tylko mała część upka? ;D
Czy będzie jutro darmowy reset na dzień dziecka?
1. Wyłącz serwer
2. Włącz serwer
To chyba wygląda w ten sposób.
Jest biały ekran na głównej stronie, wywala wszystkich z gry właśnie na nią i nie można wrócić. Jest napis: Trwa aktualizacja. Zapraszamy ponownie o xx:xx. Około xx:xx jest znowu włączany serwer.
Ile szczęście powinno się mieć na 30/40/50 i 65 lv jako Mag?
To zależy.
Jeśli chcesz mocno bić, ale dziwić się, że woj ciągle cię krytami wali (+ móc narzekać, że odbicie magiczne nie ma sensu), to dajesz minimalnie, tak, by nie blokowało ci innych stat. A na lucka z eq nawet nie patrzysz.
Jeśli chcesz zwiększyć szansę na trafianie statusami ze zdolek, czy też samymi zdolkami, to tak wraz z uzbrojeniem z 2-1,5 raza mniej, niż ataku powinno starczyć.
Jeśli chcesz nawalać pociskiem fortunki, to już polecam pełne eq w lucka. Do tego warto się zastanowić nad zwiększeniem lucka w bazie.
nie jestem mistrzem kowala dlatego się spytam czy da się przelosować bony w uzbrojeniu +3 ? jeśli tak to jak można tego dokonać ?
Nie, ale możesz połączyć +0 i +3 (wyjdzie +2), a potem ulepszyć do +3.
Albo +3 ulepszyć za pomocą +0, wyjdzie +2 i ulepszyć do +3.
Kto dostanie medal za walki 24h jak np dwie osoby zdobyły tyle samo punktów rankingowych?
Do czego służy opcja w walce "pokaż wszystkie/wybrane polecenia"?
Jak włączysz zakładke przedmioty lub zaklęcia to jest przycisk ustaw kolejność w walce i możesz sobie np ustawić żeby pokazywało ci tylko pocisk magiczny 3 albo by niepokazywało miksów MP 3/4 jak jesteś wojen by ci nie przeszkadzały ,a jak klikniesz w walce pokarz wszystkie polecenia to ci pokarze wszystko z przykładu wszystkie zaklęcia i płotki MP 3/4.
Czy mi się zdaje, czy dostaje się podwójną ilość żetonów niż to było wcześniej? W wiadomości napisane, że dostałem 80 żetonów za walki auto. Dopiero co awansowałem na brązową ligę, a srebrnej nawet nie tknąłem.
Nie, dostajesz więcej za aktywność na arenie.
Jak ma się wszystkie 5/6 postaci na 65 lv to ile MAX Energi można mieć???
Jak w skryptach ustawić ze po dwóch trafieniach mam atakować trzeci raz? (przy założeniu 3, 2 i 1 przeciwnik jeśli to jest ważne)
Jak to po dwóch trafieniach trzeci raz?
Dwóch trafieniach z rzędu, czy dwóch trafieniach ogólnie?
Warunki
Moja postać → Ataki fizyczne → Dowolny atrybut → Liczba trafień == Liczba → 2
Akcja
Atak → Przeciwnik.
W przypadku jakich buildów bądź kombinacji ekwipunku używanie Hełmu Walkirii jest najbardziej opłacalne?
I którą profesją i przeciwko której?
I takie same pytania odnośnie Butów Gothar na 65 poziomie.
Podejrzewam, że dla woja z małym luckiem i dużym speedem na woja unikera, wtedy dużej straty na szybkości nie ma dzięki gemom, a celność w porównaniu z "normalnym" luckiem jest większa.
Ogółem, jak jest duża różnica lucka, to bardziej się opłaca brać uniki/celność, niż lucka. Przy małej różnicy delikatny wzrost/spadek lucka daje więcej, przy dużej daje mniej.
Tak najogólniej jak się da:
dopasowujesz celność do przeciwnika, żeby było tak "na styk". Jeśli chybiasz 1 czy 2 razy, to znaczy, że masz za mało lucka/celności.
Oczywiście nie w każdym przypadku powinno się też iść full w celność, bo ktoś kto normalnie ubiera uniki może nagle zmienić na minimum uników i podbić inne staty.
Dlatego ciężko odpowiedzieć na to pytanie:
Musisz to po prostu sam wyczuć, każdy przeciwnik wymaga innej celności, ponadto celność jest najbardziej ryzykowną statą, w którą możesz pójść (ale jednocześnie najlepiej procentuje, jeśli dobrze trafisz).Cytat:
W przypadku jakich buildów bądź kombinacji ekwipunku używanie Hełmu Walkirii jest najbardziej opłacalne?
I którą profesją i przeciwko której?
No i nie możesz zaniedbać defów aż tak bardzo, więc co najmniej 80-90 w bazie, żeby nosić hełm walkiriona.
Na metallikę był całkiem fajny (fulldef mocno), dopóki nie wszedł nerf astralnego, więc nie polecam kopiować.
Czy jest jeszcze jakieś uzbrojenie zwiększające zdobywane ap oprócz płaszcza szkoleniowego i pierścienia specjalisty ?
A czy przez podbicie pierścienia specjalisty można uzyskać zwiększenie bonu w ap?