No a czemu ma niby być inna gwiazdka? Będzie ta sama...
Podgląd wydruku
Jaki bon w celność można maksymalnie uzyskać z różdżki garudy +6?
Ile mniej więcej czasu zajmie wbicie od 40 do 65 poziomu? I jakie są najbardziej opcjonalne expowiska czysto pod exp na poszczególne przedziały właśnie od 40 do 65 poziomu?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...iej-expi%C4%87
Najlepiej od 40 (o ile możesz) bij Gałkowce *2, od 48/50 Gałkowce *3 i od 60 Pływające Syreny *3. Ewentualnie, jeżeli interesuje Cię też zysk złota, to najbardziej opłacalne jest bicie Meduz *3/Pająków Jaskiniowych *3 w grupie.
Wbicie 65 zajmie Ci około 3 miesiące, o ile będziesz aktywnie bił minibossy itp. Z bonusami do expa jeszcze krócej.
Nurtuje mnie jedno pytanie...
Na wieki wieków amen.
Czy uzbrojenie +6 może mieć cały bon w jedną statystyke ?
Ale żel to jak mam 33 lvl na postaci xili to niedostaje się żetków?Cytat:
Liga Brązowa - walki auto: Aby otrzymać nagrodę za aktywność, musisz być na jednym z poziomów rankingowych (20, 30, 40, 50, 65). Osiągnij jeden z tych poziomów lub skorzystaj z usługi 'Poziom Rankingowy', która cofa i blokuje poziom na najbliższym poziomie rankingowym.
Jaka jest szansa na recepturę z kopalni?
W jednostatystykowych max w 1 statystykę to +4,99, w 2+ stat max +5.00 w jedną.
- - - - - - - - - -
Przez email to po zaakceptowaniu 7 dni. Przez ten czas można cofnąć.
Przez kod bezpieczeństwa od razu. Tutaj się nie da.
Już po usunięciu można cofnąć prosząc admina o odzyskanie. Jeżeli się zgodzi twoje konto wraca, a ty masz przy nicku głównej postaci dopisek [odzyskano] - w twoim wypadku byłoby Patryk Szczęście [odzyskano]
czy jest już coś robione w kierunku gildii ? Tylko przypomnę że wygrały one w głosowaniu a nadal nie wiadomo nic.
Tak.
Czy recepty na uzbrojenie unikatowe (te w Urkaden) można zdobyć tylko wymieniając dusze? Czy większa szansa na nie jest z Rendelsa czy ze skrzynki?
ile wynosi procent wykonania kolejnego miasta?
Wy jesteście testerami czy kimś, kto pociąga za sznurki, że wiecie kiedy ma być aktualizacja i jak będzie ona wyglądać? :confused:
@down
Nom, na pewno nikt poza Kim Chi nic takiego nie napisał. Szczególnie, że Ty skądś wiesz, czy Nordia wyjdzie razem z Azarad, czy bez. No, ale jak się słucha leona, to tak jest.
Herbatoholik wie od Ciebie o jakieś 200% więc to Ty w tym wypadku nie powinieneś się wypowiadać.
Różne są teorie - być może wejdzie tylko Nordia a być może wejdą 2 miasta, tego w zasadzie nikt z nas nie wie.
Odnośnie cyfry na prezentacji Koridora to jest to liczba ukończonych map, 90 na jakieś 120/130.
Powinny wyjść 2/3 miasta jednocześnie. Bo jak tak będą wychodziły po kolei (każde co 2 lata) to gra upadnie :/
No to chyba lepiej by weszło 1 co 2 lata, niż 3 po 6 latach.
Bo zadaję się z niektórymi osobami które są odpowiedzialne za tego typu akcje? Nie masz racji, znamy się lepiej.
A gdybyś był sprytny i "inteligentny" za jakiego się uważasz to chociaż byś poszukał,
Załącznik 5942
Po najechaniu na cyfrę, takie coś się wyświetla - całość jest potwierdzone przez samego Koridora.
Wiem więcej niż Ci się wydaje bo swojego czasu pisałem z nim prawie codziennie.