Pytanie do Administracji. Czy nie majstrowaliście czasem czegoś z kowalem? Moje ostatnie 15 wykutych rzeczy to jeden bonus i 14 niewypałów, a zewsząd ludzie piszą, że tak samo jak mi bony im nie wchodzą.
Podgląd wydruku
Pytanie do Administracji. Czy nie majstrowaliście czasem czegoś z kowalem? Moje ostatnie 15 wykutych rzeczy to jeden bonus i 14 niewypałów, a zewsząd ludzie piszą, że tak samo jak mi bony im nie wchodzą.
Słuchaj wiesz jak na forum nazywa sie Killer pvp to pomoge.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...818#post172818
Killer pVp = patyczaczek jeśli o niego ci chodziło ;)
Czy na Wielkanoc jest coś w rodzaju eventu , czy jakieś udogodnienie typu ; darmowy reset , czy podwojony drop , czy może nie ma nic?
Pierwszego nie będzie, a drugiego nie wiadomo - ale pewnie coś będzie.
Oby nie było podwojenia kupionych mfów... Znowu nabijanie golda ;)
dzieki
Gdzie jest Grzegorz ? ! prosze o Odpowiedz
niemoge pokonać nimify mam 15 poziom a niemogej je pokonać prosze nie możecie dać tylko 1000 prubuje i prubuje ale nic
nie skutkuje
Interesujące walki :D
Ale skoro jesteś magiem to kup różdżkę i atakuj tylko z magii.
Czy da się pokonać nimfe na 10lvl? Ile potrzeba obrony magicznej i lodu + żeby tego dokonać?
Skazanek, często zależy od ekwipunku i statystyk polecam ci zestaw ekwipunku:
Różdzka smoka mroku
Kapelusz z piórkiem
Zbroja kajana
Buty kajana
Amulet kajana + 3 gemy obrony magicznej :)
z tym ekwipunkiem powinieneś wygrać, polecam także zmienić atrybuty lodu na +25 u mistrza areny
w trakcie walki używaj mikstury regeneracji, a statystyki powinny być ułożone tak żeby nimfa nie miała dwóch tur na raz :)
Nie zmieniaj atrybutu. Samo eq kajana daje go dużo. Nie musisz mieć zbyt wiele szybkości. Ważne, byś między nawet tymi dublami zbił około 30% HP Nimfy.
Zakup też runy magii, kamyki które się bardzo przydadzą. Zamiast kapelusza z piórkiem możesz dać Hełm Kajana.