Dlaczego jest 3 Marca, a Krycha nadal nie dał mi reputacji za Luty?
Podgląd wydruku
Dlaczego jest 3 Marca, a Krycha nadal nie dał mi reputacji za Luty?
Itemy na 40lv unikaty, żeby mieć szanse na +7/8 muszą miec obydwa +3 po 7pkt? nie może być 6/6,5 + 7 pkt tylko 7pkt + 7pkt?
Minimum to 13,86 punktów, więc jeśli nie jest to itemek z możliwym bonusem w Hp, to minimum wynosi 14pkt.
Czy szansa na zdobycie Złotej Szkatułki Ametrasu jest większa niż na zdobycie Karty Amatresu?
Czy było coś zmieniane czy mi się wydaje?
O ile dobrze pamiętam, grupa 2x tygrys kiedyś miała 15 lvl a nie 16.
Wiem, że dziwne pytanie.
I żeby nie było, że dziwne pytania zadaję, to spytam: Kiedy Nordia?
Ile dokładnie jest razem zdolności w grze? Wliczając zdolności z KG, bossów, mini-bossów i dostępnych dla graczy.
Czy jest komuś wiadome w ile można wbić 65poziom bez mfó, mam na myśli czas wykorzystujac codziennie ene.
Co masz na mysli pisząc ogarniętym?
Ogarniętym, czyli nietracącym energii na głupoty, przechodzącym na najsilniejsze potwory na możliwy level, aktywnie pomagającym z mini bossami.
Właściwie, to już pobiłem, ale chcę ustanowić rekord, który będzie ciężko pobić xD
@Błysku Jak na osobę, która nie pokonała ptaszyska, expię najefektywniej. Poza tym chodziło mi o sam fakt stania na mini, kiedy nie expisz. W ten sposób idzie znaleźć kogoś, kto będzie potrzebował pomocy, praktykowaliśmy to od początków mfo, więc wiem, o czym mówię.
@EDIT
Jeśli to kogoś interesuje, to
Aktualne Rekordy Bossów Fabularnych
Pamiętam jak kiedyś z mopem staliśmy swoimi hiterami na guaranach i spamowalismy do wszystkich online ze możemy pomóc xD
Nie dość, że szło na to połowę energii, to zrobiliśmy ze 3 sety +7/8. To były czasy. :<
Jak ustawić w skrypcie warunek na wykorzystywanie passywu astralnej różdżki? Tj. żeby co 2 zaklęcia bił fizycznie?
Warunek:
Moja postać -> zadane obrażenia -> dowolny magiczny -> liczba użyć
podzielne przez
liczba -> 2
To nie jest takie proste. Przy twoim poleceniu do końca walki będzie bił fizykiem. Z tego co pamiętam, to ustawienie astralnej wymaga 3 poleceń (2 na zaklęcie i jeden na atak fizyczny).
Już go poprawiłem.
Mam buty +3 z bonusem 5% w uniki. Ile mogą mieć maksymalnie bonusu w uniki ulepszone buty +8?
a to nie jest przypadkiem 18%?
- - - - - - - - - -
https://mfo3.pl/r/bd612bcfb
Początek walki, Mapy ma 2900 hp, vivi atakuje, leczy sb 870, czyli 30% hp sprzed ataku. Obrażenia Viviego nawet nie mają rozrzutu, tylko to, co uleczy+obrażenia wynikające z ilości obrony magicznej.
No dobra, jednakże 1301-870=431, tak samo, jak 800-369. Czyli wciąż obrażenia Viviego nie mają rozrzutu w tym miejscu. Są równe 431+ hp zregenerowane.
Może i nie jest to 30% ZAWSZE, ale na pewno przy maksymalnym hp tak jest. Widziałem to na wielu raportach.
@EDIT
AHA! TO BIERZE 30% Z ILOŚCI PROCENT, JAKĄ POSIADAMY! (w sensie, jeśli posiadamy 65%, jak mapy, to bierze nam 30% z 65% czyli 19,5%