ma ktoś raport ,gdzie mag ma 3 tury pod rząd ;) ?
i czy dać 10 pkt w szczęście (mag), bo ciągle krytyki dostaje ?
Podgląd wydruku
ma ktoś raport ,gdzie mag ma 3 tury pod rząd ;) ?
i czy dać 10 pkt w szczęście (mag), bo ciągle krytyki dostaje ?
@down, a jednak się da :O Magiem lepiej zainwestować w atak magiczny zamiast szczęście.
dzięki za odp ;p jeszcze mnie ciekawi czemu nikt nie chodzi na ogra tak często jak na inne mini bossy ?
PS fajna prezentacja Vag ^^ (eq nie dam xD) :D
Większość bije na auto, wiec pewnie nawet nie zdążysz zauważyć :D A biją częściej inne minibossy, bo po prostu eq z nich jest więcej warte.Cytat:
zięki za odp ;p jeszcze mnie ciekawi czemu nikt nie chodzi na ogra tak często jak na inne mini bossy ?
heh w sumie racja pod kobrą i wywką zawsze pełno ludu a tam nikogo ;p ja nawet na manualu nie dam rady xD
nowe pytanko:czy przydadzą mi się jeszcze runy magii i kamienie ? (30lvl ,tarantule już pokonane)
Tak. Zawsze i wszędzie runa magii z Tobą będzie!
Przydadzą Ci się ohohoho do końca gry
mam srebrny pył i nie wiem co z nim zrobić ;p sprzedać czy użyć ? jeśli to 2 to gdzie najlepiej (wydaje mi się ,że na samotne wzgórze...) ?
Najlepiej w miejscu w którym jest jakiś miniboss odnawialny. Będziesz często tam chodzić i przyda się. Samotne wzgórze to dobry pomysł, dostęp do dwóch minibossów.
Samotne Wzgórze to słaby pomysł - w Totemie możesz tam dojść w 3 punkty energii, a portal kosztuje 5...
Możesz ewentualnie sprzedać - wart jest chyba z 40k..
(jak cos, to moge kupic ;>)
Zależy od lvl, na wyższych warto w sosnowym zagajniku, ale jeśli chodzi o tuż po pokonaniu nimfy, warto samotne.
Ja na 4 postaciach te mini bossy obchodzilem samodzielnie, i pyłki oszczedzilem ;]
Ogółem, Srebrny warto założyć tylko w 3 miejcach:
-Przeklęta Jaskinia
-Jezioro Lewitujących Skał
-Sosnowy Zagajnik.
Reszte można piechtą obchodzić.
Do tego polecam, aby na Podmokłej bądź Uroczej Polanie co pewiem czas wisiał błękitny.
Ja tam mam wszędzie gdzie się da. :)
dobra zastanowię się jeszcze bo nie byłem w jeziorze i dalszych lokacjach ;p (30 lvl) a teraz mam problem w Komnacie Przetrwania bo nawet jak dojdę do skrzynki i już ją otwieram to mnie ściana zabija ,coś się robi z tą ścianą czy ucieka się tam do góry xD ?
Tak, musisz uciec do góry i dopiero wtedy dowiesz się co dostałeś ze skrzyni, oczywiście skrzynię możesz pominąć :)
Jasne, że ucieka się na górę ;)Cytat:
coś się robi z tą ścianą czy ucieka się tam do góry xD ?
Skrzynkę zalicza dopiero po udanej ucieczce przed ścianą.
Powiedzcie mi, czy Magowie potrzebuję punkty szczęścia? Na jakie dodatki powinnam zwracać szczególną uwagę?
Czy jest jakaś osoba, która ma chęci instruować niedoświadczoną dziecinę w tej grze? :D
wszyscy zawsze mówią że szczęście tak podkręcać żeby nie blokowało szybkości ;p
ps czy trzeba zabijać te szczury z energią ;p ?
ps2:chcę kupić pojemną zbroję i wypełnić ją całą gemami ,dobry pomysł ? (boję się że potem zbroja będzie lepsza a gemy zostaną nie używane)
@dziecina :)
Magowi punkty szczęścia są narazie potrzebne tylko minimalnie.
A jeśli chodzi o dodatki, to wybieraj te, które mają najlepsze bonusy. Rozkład to mniej więcej:
1-4 Niepotrzebny dodatek
5-9 w zaleznosci od poziomu
10-26 Amulet Kajana
27 Pierścień Witalności
28-39 Unikat na 30 lv (najuniwersalniejszy Banicki Pas)
40+ W zależności od upodoban
@Fringe
tak
Przykładowo:
ubiłem wampirzyce, następnie ubiłem 300 wampirów, ubijam wampirzyce. Kolejna wampirzyca pojawia mi się po 100 wampirach, czy nadal po 200?
po 200
skąd wiesz? 100%?
na 100 %
Ehe, dziękuję za spis itemków.
Wydaje mi się (nie wiem, poprawcie mnie, jeśli się mylę), że szczęście jest od walenia krytyków. A wydaje mi się, że z czarów krytyka nie da się walnąć - przynajmniej mi się jeszcze nie zdarzyło.
@up
Nie, nie da się walnąć krytycznego z magii.
Ciosy krytyczne są tylko dla wojowników :D
nie da się z czaru krytyk walnąć :D wiec mag jak najmniej daje sobie w szczeście pkt statystyk
Okej, czyli upewniłam się w swoich przypuszczeniach. Dzięki!
A od czego zależy szybkość? Od ilości ruchów w walce? - Bo chyba nie od biegania postaci :P
im szybsza postać tym częściej będziesz miała swoja kolejkę w walce (jakby podwójny ruch)
A to spoko. Nie będę już inwestowała w szczęście a w szybkość.
Jeszcze takie jedno pytanko... Jak mogę Wam rozdać Punkty Reputacji na forum? :D :D
Gwiazdka na dole czarna pod postem
Hehe, dziękuję Piotruś. Dałam Wam punkciki ;)
Witam. Jak wiadomo jest podział na profesje (wojownik,mag) lecz przy niektórych postaciach widnieje "profesja" nowicjusz.
Chodzi o to że jest równowaga miedzy atakiem mag a zwykłym ?
Osoby te najprawdopodobniej nie dokonały jeszcze wyboru profesji, tak myślę
Pośród nowych graczy zapewne tak jest jak piszesz gdyż tam co drugi to nowicjusz ale jest też kilka postaci 30+ z profesją nowicjusz (np. kamooo)
może zrobił resa i jeszcze nie wybrał?
witam ile potrzeba szybkosci zeby bic 2 razy serafina
140 chyba starczy.