to że kim czi dawała rade z artefaktem, to nie znaczy że każdy gracz ogarnie je, bo bez artefaktu są nie do zabicia na 40lvlu.Cytat:
x3 są możliwe do pokonania nawet od 40 lvla, no ale to opcja dla bogatych antymagów, gdyż wymaga wielu mikstur
Podgląd wydruku
to że kim czi dawała rade z artefaktem, to nie znaczy że każdy gracz ogarnie je, bo bez artefaktu są nie do zabicia na 40lvlu.Cytat:
x3 są możliwe do pokonania nawet od 40 lvla, no ale to opcja dla bogatych antymagów, gdyż wymaga wielu mikstur
Jest na 50.
Od ilości zadanych/przyjętych ciosów danego atrybutu.
Liczą się.
No z poziomem rosną zadawane i otrzymywane obrażenia (nie mam tu na myśli stania w Dilli do 50 levela, czy trzymaniu ataków na najniższych możliwych wartościach, tylko normalnej grze), więc na każdym dostaje się mniej więcej tyle samo.
Ale tak, im wyższy level, tym za X obrażeń dostajemy mniej atrybutu.
Jakie są przedmioty możliwe do wymiany bez limitu dziennego ?
Ile Strażnik Urkade ma szczęścia?
Nigdy nie chybia,zawsze daje minimum 2 zatrucia oraz chore krytyki.
Może nie tyle on ma dużo, co ty masz bardzo mało?
Poza tym 1 kryt na 6 uderzeń to nie taka duża przewaga lucka.
Czy jest planowany plebiscyt moderatora roku ?
Ja w przeciwieństwie do Baggy'ego nie widzę powodu żeby decydować subiektywnie bez żadnej konsultacji - to trochę nie fair. Ponadto z modów 2016 roku, którzy są aktualnie w kadrze (Fausis, xani, Jeahok, MoP, VD) każdy zasługuje w podobnym stopniu, więc nie wiem czy jest sens nagradzać jedną osobę - każda z tych osób robiła dobrą robotę ;).
https://mfo3.pl/r/b02f4dbe9
https://mfo3.pl/r/b08d0acd0
Z czego wynikają różnice w dropie w obu walkach?
Z losowości.
Gdzie mieśći się przekładnia do torów do szybu by iść do pajeczej groty ?
Stara kopalnia: poziom 2, tam gdzie się kopieCytat:
Gdzie mieśći się przekładnia do torów do szybu by iść do pajeczej groty ?
Pytanie dotyczące kowalstwa. Ile wynosi bonus do celności i uników za każdy plus?
Pytanie jest następujące. Mam konto pod typową fabułę żeby rozeznać się w grze itp. Czym najlepiej bić bossy i minibossy? Topór, buława, miecz, włócznia?
Nie bij atrybutem, którego dany potwór używa. Najlepiej mieć nabite dwa atrybuty (Przykładowo: Miecz i Topór), dzięki temu będziesz zawsze mógł go zmienić przed walką.
Na bossy, jeśli nabijasz atrybuty, to najlepiej byś nie bił tym samym atrybutem, i atrybutem przeciwstawnym. Przykład: Kalvador #2 bije toporem, a Ty nabijasz na niego atrybut Topora. W takiej sytuacji najlepiej być bił Mieczem/Włócznią bądź rękawicami.
Ogólnie broń powinna być dobrana pod statystyki i uzbrojenie. Jeżeli ono daje sporo szczęścia, bez obaw możesz bić włócznią/buławą. Do tego unikatowe bronie mają zdolności specjalne, które też warto wziąć pod uwagę.
Czy można zresetować statystyki na każdej postaci czy tylko na jednej (darmowo)?
Czy każdy przedział będziw teraz mieć swoje medale dla top3 ?