Ciezko obliczyc. jezeli przeciwnik bije ogniem i ma go wbitego na +25% a Ty lodem i masz go wbitego na +25% to obrazenia sa ogromne, chyba ze ubierzesz na niego czerwona szate co zeruje Ci atrybut. nie ma wzoru ani nic jak to obiliczyc.
Podgląd wydruku
Ciezko obliczyc. jezeli przeciwnik bije ogniem i ma go wbitego na +25% a Ty lodem i masz go wbitego na +25% to obrazenia sa ogromne, chyba ze ubierzesz na niego czerwona szate co zeruje Ci atrybut. nie ma wzoru ani nic jak to obiliczyc.
widać że za zadanie pytanie dostaje się negatywne reputy .. Jesteście żenujący :D
Dostajesz minusy, bo piszesz niezrozumiale.
Wzór na dmg:
DMG*((Atak+Spłaszczenie)/(Obrona+Spłaszczenie))*((Atrybut atakującego+1)-(Atrybut broniącego))
Napisałbym w cytacie, ale uprościłem sobie ten wzór, a nie chcę sygnować czyimś imieniem czegoś, czego dana osoba nie napisała. Wzór znam dzięki graczowi musaraj.
Ile trzeba expa na wbicie 65 poziomu?
EDIT: 3333 post
Myślę, że może tu też chodzić o byłego posiadacza konta o tym nicku
Jakie są minibossy najbliżej Urkaden? Tak jestem leniem, bo mi się nie chce sprawdzać na forum.
Załącznik 1402
Chodzi mi o wszystkie mini, które są tam, gdzie jest ta linia.
szczurołak(lochy) i wampirzyca(jaskinia)
Czy gdy łowię ryby i za przekroczenie progu np. 2700 ryb dostaję nagrodę a jeśli jej nie przyjmę (nie pójdę odebrać nagrody) i poczekam aż do 3000 ryb złowionych to jak będę chciała odebrać nagrodę za złowienie 3000 ryb to odbiorę 2 nagrody naraz czy mi się po prostu tak jak bym anuluje i przepadnie nagroda za 2700 ryb ?
pytanie mam, czy jak sie ma uniki na 40% + refleks 20% to lacznie 60% i uderzy sie w przeciwnika i ten odda odbiciem czy odbicie moze nie trafic w tego co pierwszy zaatakowal?