Napisał
Kind of Magic
Ja czuję się oszukany przez zarządców gry.
Każda gra ma jakieś zasady i te zasady ustanowiono, ja je poznałem i się do nich dostosowałem, zacząłem prowadzić rozgrywkę w ramach panujących zasad. Te zasady we fragmencie są takie. Mam złoto przy sobie, to mogę je stracić, jeśli przegram walkę z graczem lub mobkiem. W związku z powyższym przedsięwziąłem szereg b. pracochłonnych działań (cyklicznie i bardzo konsekwentnie powtarzanych), aby te straty zminimalizować. Mały ułamek tych działań stanowi wykupienie dodatkowych slotów w depozycie, abym mógł wystawić b. dużo przedmiotów na raz. Ale wykupiłem to na określonej postaci, po to aby tam właśnie pozostawało złoto. Zasady bardzo poważnie zmieniono, na wręcz przeciwne niwecząc cały mój trud, ponieważ teraz złoto wyjęte z depozytu jest na wszystkich postaciach. W związku z powyższym proszę oddać mi moje pieniądze, za które kupiłem MF, które kupiłem specjalnie na powiększenie depozytu. Poza tym pozostałe pieniądze, że które kupiłem MF na stroje, ponieważ przy takich zasadach w ogóle nie grałbym w tą grę.
1. Dlaczego możliwość powiększenia depozytu za złoto ma mieć część graczy (i to tych biedniejszych)?
2. Jaki sens ma tracenie 10% swojego złota? Retoryczne. (chodzi mi o wpłacanie do swojego depozytu, tak przy okazji, to jak idę do banku i wkładam tam coś, to bank mnie nawet nie ma prawa zapytać co i ile tego jest)
3. Wspólny depozyt dla wszystkich postaci - może być, ale ja osobiście się obejdę.
4. Wspólne złoto na wszystkich postaciach, no b. ciekawe, jak to działa, wyciągam coś na jednej postaci, a mam na wszystkich. Wspólna sakiewka? Czary takie? Wspólny depozyt rozumiem, bo to jedno miejsce, do którego mają dostęp różne postacie, ale wspólna sakiewka? Sakiewkę się nosi przy sobie...
Ta zmiana na pewno nie miała służyć graczom. Administracji? Raczej tak. Ale, czy posłuży? Gdyby wszyscy byli tacy jak ja, to oznaczałoby to bankructwo firmy MFO NET Jacek Zemło.
Weźcie sobie te zmiany w "świstu gwizdu". A jak chcecie psuć grę (która i tak ledwo zipi), to psujcie, mam b. dużo o wiele ciekawszych zajęć w życiu niż ta gra, nie muszę w nią grać.