Taka niespodzianka, że nie będzie niczego. For fun.
Podgląd wydruku
Taka niespodzianka, że nie będzie niczego. For fun.
Za 2 dni wszystkiego się dowiecie.
Nie chcę psuć niespodzianki, więc nic więcej powiedzieć nie mogę.
Ja tam nie lubię niespodzianek, powiedz, powiedz.
Pewnie zmyślałeś i nie masz info z pierwszej ręki.
nie rozumiem po co o tym wspominasz w ogóle ;]
inni testerzy potrafią zatrzymać informacje z testowego/od Tomiego dla siebie i nie chwalić się jak gówniarze że się coś tam wie ;]
mądrze to zrobiłeś "wiem, ale nie powiem"
najlepiej jakby nikt o niczym nie wiedział do momentu aż będzie to już w grze (mówie tu o graczach którzy nie są testerami)
;x teraz to juz nie niespodzianka zapewne jakis event lub panel i posypia sie bany ^^
Mita bez napinki proszę.
Przecież to są tylko takie luźne informacje.
Nie podałem żadnych dokładniejszych danych na temat eventa.
Co nie zmienia faktu, ze nikt o tym nie wspomina poza Toba. Ale dobra, to Twoja broszka, mi nic do tego ;p
Nie ma co się sprzeczać. Poczekamy to wszyscy zobaczymy :D
Piszesz datę, piszesz, że nie będzie rozdawanie EQ, i dzięki temu wiem, ze nie powinienem sprzedawac EQ. NIc nei powiedziałeś?? ;D
Ostatnio odnoszę wrażenie, że im blizej końca roku, tym więcej użytkowników się stara zepsuć sobie reputacji, heh
@up
ale czy ja gdzieś pisałem że to ma być na mfo3?
W sumie chodziło mi o mfo2 :p
Podobno w tym roku mogą być jakieś nowe unikaty, ale to tylko plotka która usłyszałem na forum mfo2.
Co do mfo3 to lepiej aby nie było żadnego eventu, bo święta to czas który powinno się spędzać z rodziną, a nie przy komputerze.
zawsze się znajdzie jakiś no-lajf który wigilie spędzi przed kompem
a tak wgl. to on będzie trwać jeden dzień że piszesz żeby go lepiej nie było bo rodzina ;>?
skoro już jest spam to dodam że się nie napinam ;)
luźne informacje... tak całkiem luźne to nie są, a nawet luźnych nie powinienes tu rzucać ;]
z testowego nic nie ma prawa wyjść, a ty o wszystkim się tu chwalisz jak podniecone dziecko...
A po za tym Wigilia nie trwa 24 h więc każdy znajdzie czas by oddać się swojemu hobby (mfo). Chociaż nie wyobrażam sobie, że Ty sobie odpuścisz z tym bełkotem chociażby podczas wigilijnej kolacji... Chaos...
Jakieś dziwne akcje macie, to że ktoś się zaloguję w Wigilię to jest jakiś nie taki? Kolacja Wigilijna jest wieczorem, więc nie wiem co przeszkadza pograć sobie w południe
Salcia to u ciebie w domu mama(czy ktoś tam) zapierdziela(za przeproszeniem) by zrobić rodzinie wigilie a ty sobie siedzisz na mfo...?
Nie mów mi, że szykowanie trwa cały dzień :)
@Revel Prowokujesz czy tylko mam takie wrażenie? Może idź sobie ulżyj gdzieś pod krzakiem, bo Cię emocje przerastają i zacznij pisać na temat...
Prowokuj*Cytat:
Nie prowokój kłótni na forum...
Btw ostatnio widzę na forum, że to Ty ciągle Chaos szukasz zaczepki ;>
gdzie kupowac rzeczy np.broń zbroje na 5lvl?
w wiosce dill poszukaj po sklepach.
w sklepie w dilli-rynek i w skrzynakch rozrzuconych po mapach jest
eq na 10lvl w sklepie w eterni
na 20lvl w lange w sklepie ;)
na inne lvle dostaniesz z bossó/questów/skrzynek
mozesz też kuppić eq na targu u gerwazego (w dilli-rynek, eterni i kazdym innym mieście jest ten sam gerwazy z tym samym towarem)
w Urkaden jest AukcjonerCytat:
(w dilli-rynek, eterni i kazdym innym mieście jest ten sam gerwazy z tym samym towarem)
tylko nazwą się różni, itemy te same, targ ten sam ;]
dam rade pootwierać wszystkie skrzynki w wilczej grocie ? jestem magiem wiatru ,11 lvl
No ciężko Ci będzie ale może
W drużynie na pewno
Ogółem jeśli dajesz radę z jednym wilkiem, to przy totemie powinieneś zebrać 2 skrzynki
za ile można kupić gem bierności ***** ? ma ktoś na sprzedaż ?
Taki gem pewnie gora 40-50k. Popytaj w grze, pewnie ktos opchnie.
po co w grze są te przedmioty bo jestem ciekaw ;p ?
Dla ozdoby
A pstrąg do questa
Jak wygląda wzór na:
1. Trafienie Krytycznego Ciosu?
2. nadanie statusu przez trujący atak?
3. jaka jest szansa na nałożenie Trującego?
nagradzam repami
krytyczny cios ma chyba jakąś określoną wartość na trafienie/chybienie w zależności od *
1. Krytyczny ma określoną celność w zależności od * i mnoży się to chyba jeszcze przez współczynnik (0,7 - 1,3 w zależności od szczęścia Twojego i przeciwnika).
2 i 3. Trujący atak ma też chyba jakąś określono wartość % na nałożenie statusu - niestety nie wiem ile (dość często wchodzi, myślę, że w granicach 50%).
Tutaj szansa na nałożenie też chyba jest mnożona przez współczynnik.
Na krytyczny działają uniki i bonusy do celności (wzór jest (celność_zdolności-uniki)*wspł. czy (celność_zdolności+ bonusy_do_celności-uniki) *wspł)?
jaka jest szansa na krytyk? ;)
Kiedy zostaną rozstrzygnięte z konkursu na temat tego Favicona z mfportal?
W sumie nie wiem. Wydaję mi się, że uniki też mają wpływ - jak przy normalnym ciosie, tylko celność hitu == celność krytycznego.
Szansa na krytyk z krytycznego? Jeśli oto chodzi to jak trafisz będzie ;>
A szansa na krytyk zwykły .. to nie wiem, pewnie jakaś szansa % w zależności od szczęścia obu graczy.
Tylko o ile dobrze pamiętam to one (krytyki) się powtarzają w miarę sporadycznie.
Ale czy mógłbym prosić Tomiego / testera o dokładny wzór?
Liga startuje i mi brakuje ;]
Wątpię by tester też znał wzór na krytyki (itd), ale kto wie, może benerit ;p
Tutaj zapewne admin by się musiał wypowiedzieć i był oczywiście łaskaw podzielić się ze wszystkimi tymi informacjami ;)
Wyślij tam PW adminowi, bo kto wie czy kiedyś tu zajrzy ;p