Napisał
Platynowy
Dziwnym trafem tak negatywnie temat został odebrany przez wszystkie osoby z jednej i tej samej drużyny. Tak jak pisałem na samym początku, osoby którym się udało na starych warunkach powinny zostać odpowiednio nagrodzone i nikt o tym tutaj nie zapomniał, bynajmniej nie ja. Idąc tym samym tokiem myślenia arena scythe również nie powinna zostać ułatwiona. Przypomnę, że przed jej ułatwieniem ukończyło ją raptem 7-8 osób. I jeszcze te nagrody, które zostały dodane tymsamym pomijając i karcąc osoby, które włożyły masę trudu w jej ukończenie :D śmiechłem. Kogo to obchodzi, że ludzie nie są w stanie sprostać wyzwaniu nawet w pokutym eq? Ba, arenkę można próbować zrobić całym rokiem a w przypadku eventów czas jest mocno ograniczony już pomijając aspekty kto ile czasu może poświęcić. Aha i nie rozumiem zdziwienia w kwestii braku przywiązywania uwagi do osiągnięć i pożeraczy przed wprowadzeniem albumu. Jeśli wcześniej było to w zasadzie bezcelowe to i nie ma co się dziwić, że nikt zbytnio nie był zainteresowany tym tematem. Ja nikogo do głosowania w tej ankiecie nie zmuszałem (no może poza Skuzzem, który zdążył już wrócić z SORu) i wynik mówi sam za siebie. Ankieta raczej bez większych wątpliwości pokazała, że zmiany w tym obszarze są raczej konieczne i to, że ma ona swoich przeciwników nie jest niczym nowym.
W sposobie zdobywania osiągnięć jak i ich treści prędzej czy później wejdą jakieś zmiany w wyniku których i tak większość osób, która ma wszystko powbijanie zdecydowanie nie będą zadowolone. Tak już jest z tymi zmianami, zawsze będzie komuś coś nie na rękę. Z mojej strony proszę o zaprzestanie odbiegania od wątku głównego, chciałem się tutaj zdecydowanie skupić tylko i wyłącznie na globalach eventowych.
Uprzejma prośba o wypowiedzenie się w temacie kogoś realnie odpowiadającego za akceptację bądź odrzucenie propozycji.