Na 30 hersztów dropnęły mi 3 karty. Wiem, że statystycznie to możliwe, ale Wam też takie dziwne rzeczy się dzieją?
Podgląd wydruku
Na 30 hersztów dropnęły mi 3 karty. Wiem, że statystycznie to możliwe, ale Wam też takie dziwne rzeczy się dzieją?
Odchodząc już nawet od tematu Halloween, to jak człowiek gra wystarczająco długo, to w końcu takiego "farta" natrafi na swojej drodze. Ja np. byłem w walce przy 3 kartach Bomba w mniej niż 24h.
Załącznik 22904
A ja kiedys dostalem 2 normy z jednej wymiany grywa z azekarem. To byl udany dzień.
Kiedyś łapałem dzbana praktycznie co walkę i to był błąd. Ale miło go wspominam :D
I gdzie masz karnego dzbana antek?
Na razie na wymienionych 60 dyń po 2 szt. na raz
wpadł tylko 1 przedmiot.
Nie polecam, wymieniajcie po 20. Zobaczymy, czy jakikolwiek jeszcze item wleci z wymian do 100, bo nie powiem, nie wygląda to przyjemnie :)
@DOWN: To już wiem, kto mi kradnie itemy :)
wymienilem 6 dyn i dostalem 3 itemy
Daj znac co bedzie po wymianie 8!
Zachęcam wszystkich uczestników eventu do sadzenia pestek. Pielęgnacje są trochę w tyle, jeśli chodzi o tegoroczne wyzwanie
To wina tych którzy nie sadzą, bo szkoda by ktoś pomagał ale jak ktoś nie robi dyplomu farmera to może dzięki temu praktycznie bezkosztowo sobie dynie wyhodować . Wczoraj to tyle ludków biegało, że aż gra klatkowała, co jest rzadkością.