czy ty mógłbyś pisać posty po polsku; tak jak w temacie o robaku nie dało się zrozumieć o czym piszesz, tak tutaj też nie da się zrozumieć, o co ci chodzi xd
Podgląd wydruku
Yeah, drobna szansa na drop eq służy tylko ludziom, którzy polują na okrągło na innych, jeśli się bronisz, to może i wygrasz większość walk, ale będziesz stratny, bo tak działa losowa szansa.
Moim zdaniem, żeby było fair, obrońca powinien mieć większe korzyści z bójek, niż agresor. Większe szanse dropa, więcej dropiącego golda, więcej expa za walkę. No i oczywiście, jak już mówiłam, brak zużywania się miksów. W ten sposób, nawet jak nie mamy szans na wygraną, można chociaż uprzykrzyć życie agresorowi poprzez granie na czas oraz marnowanie jego miksów życia, a więc kasy.
- - - - - - - - - -
kolejna sprawa z bójkami jest taka, że jeśli czujemy się zagrożeni przegraną, możemy łatwo relognąć na inną postkę i schować golda do depo.
Jak na moje gra powinna mieć jakieś zabezpieczenie przed takimi akcjami.
przy zalozeniu blokady atakowania osob z 0 ranku bojki totalnie przestana istniec, bedzie to ten sam moment gdzie ci sami gracze, ktorzy sa chetni obecnie na bojki o nic beda sie czasem bic a lapanie jakichs ciamajd bedzie niedostepne. System pownien zachecac graczy do poszerzania umiejetnosci i ulepszania ekwipunku a nie placzu "o nie ktos mnie zaatakowal w grze pvp". OCZYWISCIE atakujacy powinien miec wieksza szanse na strate przedmiotu, nawet 2x wieksza i w takim przypadku broniacym oplacaloby sie walczyc bo mogliby zyskac duzo wiecej niz z wymiany minibsossa pozdrawiam