Shadow, słaby z ciebie moderator skoro nie wiesz że ja nic nie usuwalam :D A odpowiedzi na twoje posty nie ma już żadnej innej niż "XD" bo sam nie wiesz co gadasz, sam siebie pogrążasz i dyskusja z tobą to jak grochem o ściane.
Podgląd wydruku
Shadow, słaby z ciebie moderator skoro nie wiesz że ja nic nie usuwalam :D A odpowiedzi na twoje posty nie ma już żadnej innej niż "XD" bo sam nie wiesz co gadasz, sam siebie pogrążasz i dyskusja z tobą to jak grochem o ściane.
Temat wałkowany wiele razy, @prof weź zamknij ten wątek, a inni niech skorzystają z opcji szukaj. Co do tematu nie mam nic do dodania. Nie ma szans że to wejdzie więc nie mam zdania na ten temat. Pozdrawiam
jestem na tak mam bardzo duzo znajomych ktorzy by chetnie grali w te gre gdyby byla angielska wersja
- - - - - - - - - -
angielskie mfo3 mialoby znacznie wiekszy zasieg i potencjalnych graczy. to razem z odpowiednim promowaniem gry (np przez tiktok lub yt shorts ktore maja wysoki potencjal) gra moze pozyskac bardzo duzo graczy. sam w sumie mam duzo obcokrajowych znajomych ktorym moglbym pokazac te gre xdCytat:
Załóżmy że serwer powstanie skąd gra pozyska obcokrajowców skoro nie może pozyskać graczy na własnym podwórku? :)
Może najpierw sprawdź czy im by odpowiadała taka forma gry 2D, a potem pisz że by grali. Wiem że Tobie ta gra się może podobać i myślisz że innym się spodoba, ale to tak nie działa. Z moich znajomych nikt by w to nie grał, chociaż za dzieciaka myślałem inaczej.
Gdyby Tomi chciał to by była wersja angielska, skoro nie wprowadził do tej pory nic w tym kierunku to nie należy się spodziewać tego, mimo że tworzone są tematy na ten temat, to i tak nic z tego nie będzie. (większość spoko tematów i propozycji była olewana)
Więc większość tutaj rozmów w tym temacie to docinki i czepianie się obu stron. Temat nie warty uwagi, jedynie można się pośmiać (jeżeli ktoś nie ma co robić w życiu)
Załącznik 21353
Pozdrawiam
Każdy to wie, ale są ludzie, co się łudzą, że ta gra będzie w jakimś stopniu rozwijana, pod większą liczbę graczy.
Jedyne co mogłoby ożywić grę, to cofnąć wszystkie nędzne zmiany od czasów POCZATKOW Devos i zaprzestanie i realizowanie kolejnych zmian, pzdr.
Tłumaczenie to chyba akurat pikuś, gorzej z utrzymaniem serwera tak, żeby ludzie nie mieli aż tak wielkich problemów z lagami lol. Bo to jednak spore koszta mimo wszystko.
I currently use Google Translate sites to play the game. Honestly, I don’t know how I ended up here, but as soon as I entered the world of MFO3, I fell in love with it. The game has a lot of potential. It might be a bit harder for newer generations to access this market, but for older players, these games feel like hidden treasures you stumble upon.
As a first step, it would be good to translate it into English, since Google Translate has some minor issues.
Saludos desde México! :)