taka mała refleksja (iś oraz kg dązy do nienawiści do innych graczy).
Podgląd wydruku
taka mała refleksja (iś oraz kg dązy do nienawiści do innych graczy).
myślę że raz w tygodniu wystarczy (oczywiście nie w obecnej formie)
To nie igrzyska dążą do nienawiści tylko chora rywalizacja z durnymi zasadami. W KG chyba każdy ma równe szanse? więc nie rozumiem.
Po co takie testy jak wydarzyło się dokładnie to co napisałem. Zamiast 4v4 będą walki 1v1. Tu nawet wyszło 2v1 bo oni mieli mniej czasu. W sumie jak byśmy to lepiej zagrali to nie było by nawet walki 2v1, bo DawidxD wypadł by na czas. Dodatkowo zapraszanie znajomych, którzy teraz zamiast sabotować, oddają walki 1v4. I tak można grać na czas.
Ja mam 15 i pół lat, więc sobie wypraszam.
Równe walki (w sensie liczebności graczy po obu stronach) razy 5MF do maksymalnie 20MF. On dostał 5 MF bo Why zamiast mu oddać walkę wyszedł z areny. Tak było by 10MF.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proponuję zrobić reset ankiety. Bo tym co się wydarzyło raczej większość osób będzie za cofnięciem tych zmian, które wymieniłem w pierwszym poście. Najlepszym komentarzem do tych igrzysk było to, że wygrał jakiś totalny random.
Zresztą liczę na testerów, że coś pomyślą na te czasówki (i specjalne przedłużenia walk, bo to się ciąży od czasów devos).
Powinno działać.Cytat:
Proponuję zrobić reset ankiety.
Coś pomyślą.Cytat:
Zresztą liczę na testerów, że coś pomyślą na te czasówki
Dzięki proof :P
W sumie mam propozycję do zmian na IŚ odnośnie samych poziomów. Jako że jest blokowana możliwość wchodzenia poziomów 80+ to może pozwolić ludziom bez blokady chodzić, ale np. nie mogą się oni grupować i nie może być przewagi w walce wyższej niż 1 poziom?
Chociażby, czy dać blokadę centralnie na IŚ( nakładana np. Tylko na igrzyska, wychodzisz i normalnie masz 81 cz 82 lv) . Nie po to się wbijało lv żeby teraz nie chodzić, a stanowczo więcej ludzi by chodziło. Wcześnie jakoś nikomu nie przeszkadzało większy lv teraz nagle 20 pkt robi różnicę na postaci no proszę Was:confused:;)