Dobrze więc wypiszę Ci w punktach które Twoje posty nadają się najwyżej do usunięcia:
1) Z pierkiem speca w poprzedniej wersji byłbyś na zmorze 1/4 czasu później niż teraz, innymi słowy masz 1/3 expa więcej przy gemach nabitych do połowy, na tym etapie to jest ile, 5 poziomów? Może 3. Większość bossów ma progi lvlowe od których jest łatwiejsza. Jeśli mnie pamięć nie myli zmora jest ich koronnym reprezentantem. Nie wiesz co piszesz to tego nie rób.
2) Nie wszyscy byli zadowoleni, osoby z odrobiną mózgu nie były zadowolone, bo pierek był największym źródłem dolarów w całej grze, dalej jest, ale teraz przynajmniej da się go doścignąć, jest opcją. Przed zmianami bogacili się wszyscy tak samo tanim kosztem, teraz nie będą tak odjeżdżać nowym. Proponowanie tego co zaproponowałeś to sabotaż.
3) Nie wiem tu nawet nic nie napisałeś.
4) Po zmianach pierek stał się wielokrotnie bardziej atrakcyjny dla nowych graczy, bo największym upgradem w każdej tego typu grze jest lvl, zawsze, wszędzie. Dodatkowo punkt graniczny w którym przestajesz odstawać od nawet najlepszych jest na tyle blisko, że ten exp jest jeszcze bardziej opłacalny. Problem pojawił się wraz z wejściem pierścienia do gry 100 lat temu, wtedy już powinien być zmieniony, ale wtedy nikt się nie spodziewał że odległości czasowe między upkami będą takie duże, przez co ten pierek popsuł całkowicie balans złota, wartości gemów i wartości ap. Nadal przypominam że ten pierek w poprzedniej wersji utrudniał przejście fabuły, w obecnej ją ułatwia o 50%. Dalej bo nas tu zima zastanie.
5) XDDDDD
6) Nie wiem po co w to brniesz, ja bym usunął żeby ukryć przed tymi którzy jeszcze nie przeczytali.
7) Nikt nikogo nie krzywdzi, zmiana jest zmianą, z globalnego punktu widzenia nie zmienia się zupełnie nic. W zasadzie to powtarzasz to samo co w poprzednim bełkocie, ale tutaj jeszcze ubarwiłeś to porównaniem do zmiany w kosztach zdolności, i jest to wyjątkowo celne porównanie. Otóż tamta zmiana jest na bardzo podobnym poziomie konieczności co ta, obie powinny być przeprowadzone wcześniej, ale jakoś to się zawsze udawało balansować wcześniej, na przedziale tego upka było to już po prostu niemożliwe, więc trzeba było dostosować zdolności i zysk ap odpowiednio do realiów. Oczywiście cały czas są krzykacze które na to narzekają, ale staramy się ich z przyjemnością ignorować, bo tak w tamtym jak w tym przypadku zwyczajnie mają tak wąskie spojrzenie, że nie ma nawet o czym dyskutować.
8) No tutaj poprosiłeś o uzasadnienie więc nie ma się czego czepiać. Mam nadzieję że pomogłem.