ja wyslalem kod i mi takie cos pisalo przykro nam ale cos tam nie pyklo nie pamietam jak to bylo ale nie dostalem znaczku a mi zrzarlo kase z fona!!!
Podgląd wydruku
ja wyslalem kod i mi takie cos pisalo przykro nam ale cos tam nie pyklo nie pamietam jak to bylo ale nie dostalem znaczku a mi zrzarlo kase z fona!!!
pewnie zły kod wpisałeś.
wyslalem przelew na 34 mf ,pieniadze zostaly pobrane a mf nie przyszly minela ponad godzina i nic a zawsze odrazu przychodzily.czekam na szybka odpowiedz:)
Podeślij kod płatności + email na PW to sprawdzę status, ale od razu mówię, że czasami trzeba dłużej poczekać - transferuj.pl nie zawsze robi to od "ręki" - dużo zależy od banku, pory dnia, dnia tygodnia itp. Dopiero po minięciu 24h w dni robocze można mówić o tym że "coś jest nie tak".
moj blad polegal na tym,ze zamiast w tytułem wpisac kod to wpisalem adres ,i co teraz zrobic?
A skad ma wziasc ten transfer?
czekam na odpowiedz e-maila podalem na pw
Próbuję doładować sobie 25 MF na reset i robię tak jak zawszę.
-Wybieram Bank
-Wpisuję dane
-Loguje się na konto
-Potwierdzam Płatność
Opcja została usunięta?
Na my-mafia jest zablokowana a na mfo3 nie ma : (
https://www.mbank.com.pl/ - przecież to prawidłowa strona logowania, nie wiem, ja nigdy nie miałem takich problemów z mBankiem.
Mój błąd
Na My-mafia jest pokazana ta opcja jako "zablokowana".
MFO3 w ogóle już nie ma tej opcji
https://i48.tinypic.com/28200et.png
Sorrki mapy za wprowadzenie w błąd.
MFO3 ma tą opcję.
dobra, pojawiła się wiadomość
Ten kanał płatności jest niedostępny ponieważ w Moneybookers - Karty płatnicze trwają w tej chwili prace konserwacyjne i występują trudności w łączności z systemem. Przepraszamy za niedogodności.
Chyba jest jakiś problem z przekazem kodów za 60MF.
Wysłałem już 3, 1 kod doszedł 2 nie, mija już prawie godzina.
(Odstęp czasowy 21minut, prawidłowy kod)
Operator miał przestój od 15 do ok 16.30.
Jeśli nie dojdzie zaraz to podeślij numer telefonu ma PW.
Strona przyjmująca SMS ma chyba zły dzień, zgłaszam reklamację.
Podczas dzwonienia rozłącza mnie (od razu), mam wystarczającą ilość dostępnych środków.Cytat:
Napisał Kod przez telefon
// Wyjaśnione
Być może najdroższa stawka nie jest dostępna we wszystkich sieciach. W jakiej sieci masz telefon?
play
// Wyjaśnione
wyslalem kod pod dobry numer wszystko bylo dobrze i stracilem kase a kodu nie odszymalem
Ja mam taki problem z nową formą płatności.
Gdy dzwonię pod numer podany w zakładce uprzejma pani tak mi odpowiada :
"Połączenie nie może być zrealizowane"
Dzwonię przez telefon stacjonarny.
""" UWAGA! Połaczenia o wartości powyżej 10.15 zł. netto działają wyłącznie z telefonów stacjonarnych. Jeśli nie możesz połączyć się z tym numerem spróbuj użyć tańszego. """
Telefon stacjonarny może mieć założoną blokadę na połączenia o podwyższonym koszcie.
Na żaden nr ze stacjonarnego telefonu nie ma odpowiedzi, jest jedynie sygnał. Mówię nawet o tym nr za 9.99 zł
O podwyższonym, a o tym najniższym koszcie też nie działa
Podwyższony koszt = większy niż standardowej rozmowy telefonicznej.
OK już rozumiem, a do kiedy będzie ta blokada ?
x2 MF za 1 płatność przez rozmowę.
Wiem, że wina nie leży po stronie gry ale czy ten bonus mógłby być przeniesiony na inny sposób doładowania ? np.sms
Witam
zrobiłem przelew za 9zł na 33 MF a MF mi nie przyszło co mam teraz zrobic
to zapłace podwojnie za ta sama ilosc MF
mam zrobic 2 przelew i zapłace podwojnie za ta sama ilosc mf?
Toż poczekaj cierpliwie.
czekam trzeci dzien a MF dalej niema
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ghlight=e-mail zapoznaj się, w razie takich problemów jest ten temat