a jak by było lepiej? Zapewne można to zrobić i tak i tak. Wydaje mi się, że tych nieaktywnych przede wszystkim powinno się wyzywać ;]
Podgląd wydruku
No wlasnie do tego zmierzalem. Z drugiej strony zas moga miec rozne powody, by nie walczyc, jak np. brak eq. Sam juz nie wiem...
Po zastanowieniu sie, mysle, ze gracze niewidniejacy na liscie rankingowej, nie powinni byc wyzywani. Przeciez i tak ich nie ma na tej liscie, wiec co im po tych paru punktach. To moje zdanie, decyzja i tak nalezy do Was :)
No właśnie, co im po paru punktach.
Więc mogą stracić.
Ranking powinni mieć tylko ci którzy ciągle go zdobywają i walczą.
A nie że ktoś zdobył sobie trochę ranku na 20lv przy pomocy zatrutej włóczni i trzyma go do 40-50lv.
Jeśli nie chce, nie umie walczyć to straci swój rank.
Ja tam walcze nonstop, wiec mi to pasuje. Poza tym chyba juz nie ma graczy, ktorzy nabili troche rankingu na 20lv przy pomocy zatrutej i dalej go trzymaja ;)
Jeszcze jedno pytanie... wyzwania maja wygladac tak, ze jezeli ktos go nie przyjmie przez jakis tam czas, gracz ktory wyzywal moze lapac wyzwanego wszedzie, jednak obecnie kiedy wyzszy lv atakuje nizszy - rankingu nie dostaje. W takim razie co bedzie kiedy wyzywajacy bedzie mial powiedzmy 40lv, przeciwnik rowniez i w tym czasie wyzywajacy wbije 41lv, wyzwany nie odpowie na wyzwanie i zacznie sie lapanka, wtedy wyzszy lv zaatakuje nizszy. Co wtedy?
Bo jest nas mało i nie ma urozmaicenia... nikt nie zmienię eq bo nie rosną lv nikt nie resuje statystyk etc wiec w walkach się niewiele zmienia jeśli ktoś przegrał 2-3 razy przegra i 4 to po co ma walczyć dalej?
Atakować wszystkich i chrzanić grę na fabułę(Której obecnie nie ma -.-) tyle...
j/wCytat:
W takim razie co bedzie kiedy wyzywajacy bedzie mial powiedzmy 40lv, przeciwnik rowniez i w tym czasie wyzywajacy wbije 41lv, wyzwany nie odpowie na wyzwanie i zacznie sie lapanka, wtedy wyzszy lv zaatakuje nizszy. Co wtedy?
wyjście poza przedział rankingu i/lub level automatycznie anuluje wyzwanie.