Też się wypowiem. Jestem stosunkowo młodą boginią w świecie Arkadii i nie było mi dane pozyskać przedmiotów z pierwszego i drugiego roku po premierze gry. Wśród graczy, szczególnie tutaj na forum, jest sporo osób, które grają cały czas, zdobywają wszystkie przedmioty unikatowe, mają strategie na wszystkie bossy i tak dalej, i tak dalej... Ale co z graczami takimi jak ja, którzy robią sobie przerwy bądź po prostu zaczęli grę nieco później od innych? To niesprawiedliwe, że ktoś, kto teraz założy konto, będzie musiał codziennie strasznie się wysilać i zdobywać masę złota, by odkupić jakiś bardzo rzadki przedmiot, który pojawił się na początku gry.
Scalenie przedmiotów kolekcjonerskich i usunięcie w ich opisach roku oraz powtarzanie co jakiś czas słodyczy i przedmiotów za MF w sklepach eventowych rozwiąże ten problem i sprawi, że w Arkadii zapanuje sprawiedliwość. Oczywiście względna, każdy wie, że najlepiej byłoby wam pod moim obcasem. Ale tak, mam w tej sprawie takie same zdanie jak Samael.