Odświeżam.
Podgląd wydruku
Odświeżam.
bosche.... płaczą magowie dajcie spokój już z tym... Odbicie tez ma zwalone parametry a mimo to większość magów kocha ta zdolność... nie rozumiem po co ten płacz i wylewanie żali... skoro nic nie zrobili do tej pory to nie zrobią. czekajcie do nowego upa albo zróbcie resa na woja, bo i tak nie ma co teraz robić
Takie pytanko: Grałeś kiedykolwiek magiem? Grałeś.
No to kolejne pytanko: Wbiłeś nim 65 poziom? Nie.
I ostatnie odnośnie twojego grania: Użyłeś kiedykolwiek tej różdżki? Oj, jak widać też nie.
No widzisz, a teraz porównaj sobie swoje odpowiedzi z moimi. Podpowiedź: na wszystkie powyższe pytania odpowiedź brzmi tak.
Co ma mythrilowa różdżka do odbicia?
Odbicie nie jest używane tylko przez magów, a obrażenia z niego są odpowiednie. To, że nie znasz jego działania, nie oznacza, że ma z:obane parametry.
No tak, niech wszyscy gracze będą wojownikami.
Skoro Nordii nie było już od roku, to po co ją wprowadzać?
Odbicie to najgorsza zdolność jaka jest :P
i nawiązuje do różdżki dla tego ze odbicia magicznego to już nie ma xD
wiec skoro Cierpi wojownik z walkami przeciw magom bo wiadomo ze ma mniej defa to i magowie niech pocierpią :P
ale jesli ktos gra ,,speederem z duzym atakiem" i np ma +25 toporka a przeciwnik mag ma -25 toporka to ja zadaje obrażenie np 1000 a on mi 1700-2000 no to sorry bardzo czemu ktoś ma przegrać bo ma nabity atrybut z którego bije... wiele razy tak miałem i przegrywałem z jakimiś randomami co nie mieli eq a mieli w statach po 70-80 defa...
ale z reszta to temat o różdżce ;)
ale ja nie płacze :) i juz zakończmy ten temat piszmy o różdżce. jak dla mnie po co to zmieniać zrobiona została tak i tyle ;)
za, wtedy będę chodził na igrzyska i będę solo zabijał 4 graczy bo zresetuję staty i wszystko w dmg
Podbijam, zostanie coś zrobione w sprawie rózgi? Bo do walk to ona nie zachęca.
Podbijam, rózga nadal jest bezużyteczna (chyba że ktoś lubi bić nieumarłe, ale cóż o gustach się nie dyskutuje).
jestem na tak
up
Odświeżam, bo MoP patrzy na eq.
Do mythrilowej dodałbym, że istnieje 13% szansy nałożenia na używającego statusu skupienie na 1 turę podczas rzucania zaklęcia.
no i to jakaś ciekawa propozycja, a nie coś w stylu
, gdzie wojowie już mieli coś takiego, że na 30 lvl broń miała lepszy bonus, niż broń na 48.Cytat:
Zatem proponuję ustawić taki sam przelicznik obrażeń zadanych zaklęciami przy założonej Mythrilowej Różdżce (albo nawet większy, w końcu to broń na 65 poziom, podczas gdy miecz jest na 60 poziom
No i co z tym?
Odświeżam. 2 lata minęły i nadal nikt nie używa i nikt nie będzie używał takiej beznadziei.
Wydaje mi się, że jak na eq, które można samemu zrobić, jest i tak dobra. Każdy ekwipunek, który można samemu wytworzyć, traktowałbym jak taki ze sklepu, nie może być zbyt mocne, jest łatwo dostępne, a no że mythrilowe eq jest unikatowe, to musi mieć jakiś bonusik, i w tym wypadku jest te rozdzielanie; po prostu ta różdżka to dobra przejściówka, by zarobić monet i kupić coś lepszego.
https://mfo3.pl/r/bc6fd2c5a
Fakt, faktem, jest słaba, przyda jej się ulepszenie, jednakże admini z jakiegoś powodu wzmacniając ją, wzmacniają też laskę Necrona, która początkowo miała zaledwie 10% bonusu za osobę, jak Mythrilowa. Ulepszono Mythrilową, to Necrona także.
Mam tylko małą nadzieję, że nast. razem tak nie będzie.
Przecież Necron korzysta z tego:
Jakim cudem Necron może korzystać z tego? Przecież ma 42 zdole, a to ma 9. Bossy nie podlegają ilości slotów?
@topic
Jestem za wzmocnieniem Mythrilowej Różdżki, bo to trochę nierówne że Rozpraszający przeważa Mythrilową. Obecnie na każdą liczbę przeciwników >1 opłaca się bardziej Haganową nawet, nie mówiąc już o różgach na 60.
Moim zdaniem potrzebuję odrobinkę ją wzmocnić ale również można ją ulepszać u kowala.
A inne rzeczy, które w porównaniu do niej są mocniejsze nie mogą mieć żadnego bonusu, tak?
Ta, kiedyś tam było 10%, nie 25. https://vignette3.wikia.nocookie.net...path-prefix=pl
Już prawie 2 lata. Zostanie coś z tym zrobione?
Są jakieś zamiary poprawienia tego badziewia?
Nie, możesz je już sprzedać.
No ludzie, nawet ja, gość z sześcioma wojami na koncie widzę, że ta rózga jest słaba.
Wzmocnijta ją chociaż odrobinę. (Bylebyście nie wzmacniali rózgi Necrona)