Napisał
FireofDeath
Jestem na NIE. Dlaczego? Otóż ten system teraz się raczej nie sprawdzi. Po pierwsze-można wzywać w walkach pomoc, po drugie-admini szykują zmiane gdzie niższy lvl po przegranej w bójce z wyższym nie straci ani eq ani złota. Jedynie ewentualnie rank. A bezsensu jest robić czachy dla ludzi polujących na rankerów... Oni i tak zapolują, potem cofną do miasta aż im zejdzie czacha. Chyba, że nie schodziłaby z czasem i taka osoba musiałaby być zabita. Dodatkowo nie mogłaby wzywać pomocy a można by ją atakować w każdej lokacji oprócz miasta. Tylko przy takich warunkach czachy mają jakikolwiek sens. Z tymi opcjami jestem na TAK. Tylko... teraz pytanie... Czy w tym wypadku nie należałoby wyłączyć pomocy w bójkach? Bo zostają nam tylko takie sytuację gdy gracz atakuje wyższy lub równy lvl. (+ parę wyjątków u rankerów gdy mają mało kasy,są pewni wygranej i zaatakują niższy lvl, ale okupują to czachą więc sądzę że szale są wyrównane.)
Zatem podsumowując... Jeśli wprowadzić czachy to tylko na tych zasadach jak je opisałem. I wyłączyć pomoc w bójkach.