Ja mam 66, wszystkie zdolności, eq uni na 65 i nie jestem multi.Cytat:
Znajdz mi osobe z 65 lvl ktora ma wsyzstkie fajne zdolnosci i eq uni na 65 i oczywiscie nie jest czyims multi itp.
Podgląd wydruku
Ja mam 66, wszystkie zdolności, eq uni na 65 i nie jestem multi.Cytat:
Znajdz mi osobe z 65 lvl ktora ma wsyzstkie fajne zdolnosci i eq uni na 65 i oczywiscie nie jest czyims multi itp.
Cytat:
3 rang pomocnikow to nic w tym dziwnego ze do Cb pisza o pomoc.
Zawsze zapominacie o 2 pierwszych osobach z tego rankingu, którzy nagminnie olewają graczy.
Chodzi o nową osobe ktora gra a nie o kogos kto gra przez kilka lat.Cytat:
Ja mam 66, wszystkie zdolności, eq uni na 65 i nie jestem multi.
Co ma robic gracz jak wbije 65 i nie ma kasy na eq/ zdolnosci itp. Siedziec przez rok/ 2 w devos i expic codzienie to samo ? żeby potem jak zdobedzie pograc chwile powalic i tyle?. Na is nie pojdzie bo ustawione/ tvt nie powalczy bo nie ma itp.
na iś to już sam nie wiem gdzie wbijać bo zawsze 50% że jest sabot
To juz lepsza by byla ta zmiana a nie tak jak teraz.Cytat:
Tomi napisał
Powracającym problemem jest głównie Wiekowy Las (ew. wspomniany Smok Mroku). Te dwie mapy można by "odbójkować". Innym rozwiązaniem (już kiedyś proponowanym) było by uzależnienie kosztu ataku od przewagi lv. Gdyby taki 50 lv miał "zapłacić" za atak 10 poziomu zamiast obecnych 3 np. 20 punktów energii to pewnie było by to skutecznym lekarstwem na bardzo niewyrównane walki, przy czym nadal były by one możliwe jak ktoś się uprze.
Co Wy się czepiacie tego medalu. Zrobiłem przynajmniej poradnik, teraz chcę spokój.
A to ograniczenie powinno być od początku gry, teraz przynajmniej by nie było takiego bólu tyłka.
według mnie można by zrobić tak :
1. przywrócić bójki jak były kiedyś.
2. co update zamykać lokacje bójkowe np : jak będzie nordia to wyłączą uroczą polane z bójek albo sosnowy zagajnik.
Plan Jest Dobry.
okey . zrobię w takim razie poradnik do nordii. jeszcze cię zaskoczę .
ja dodam że jak był update devos wchodzę do gry a już po 63 lv mają . . . po kilku godzinach od update. .
sam mam limit energi 1k a wbijał 65 2 miechy a nie to co subrosa i inni w jeden dzień . .
i potem co gracz wbija po 3 miechach 65 i dopiero robi eq a inni gracze już z 67-66 eq +6/7/8
- - - - - - - - - -
nie korzystałem z twojego poradnika ani razu . sprawdzałem tylko dropy co pisałeś . nic więcej
Trzymam za słowo.Cytat:
okey . zrobię w takim razie poradnik do nordii. jeszcze cię zaskoczę .
Policz sobie jaką mając cene zdolnosci potrzebne do wymian mini i pvp.Cytat:
Jeśli gracz wbija 65 i nie ma nic, to powstaje pytanie: co robił w grze przez cały czas?
Nie licząc eq po kolei na kazdy przedzial poziomowy 30,40,50,60,65 lvl w miare srednie. ( Słabe eq = wieksze koszty w walce z moobami )
i przenies to na czas gry np dajmy 6 miesiecy bo w takim tempie w miare wolnym mozna wbic 65 lvl.
Możesz być pewny, że nawet jeśli zdecyduje się na PvP, to i tak nie będzie musiał z nimi walczyć.Cytat:
i potem co gracz wbija po 3 miechach 65 i dopiero robi eq a inni gracze już z 67-66 eq +6/7/8
Cytat:
bo w tej grze nie wygrywa mądrość gracza tylko MF i Kowal tyle ode mnie
A kto Ci broni kupić MFy? (ja większość miałem z targu)
A kto Ci broni zrobić sobie lepsze uzbrojenie? Żetony są za walki, robisz sobie coraz lepsze uzbrojenie, więcej wygrywasz, więcej żetonów dostajesz i tak to wygląda.
Jaki ból dupy.. przestan w to grac .....
............ Zacznij grac w mar, mar zapomniałem jak to zwą (~˘▾˘)~
I czym się różnią się stare bójki?
no własnie (~˘▾˘)~
recepta gotowa..
czemu usunąłes teraz mój wpis jest bez sensu!!1
Na tym polega gra, dlaczego ktoś kto gra lata ma być na tym samym poziomi eq z graczem, który gra kilka tygodni ?Cytat:
Ale jest róznica nowy gracz ktory ledwo wbil 65 a gracz ktory juz ma 67 i siedzi w grze przeszlo kilka lat xd
Po za tym nikt nie odbiera TvT. Chcecie walczyć to macie okazję, tyle tylko że teraz uczciwie.
Plan nie jest dobry, bo nic nie wnosi, dalej będziesz atakował graczy -/= 20% exp, lub kogoś kto jest randomem i nie ma kto mu pomóc bo gra tylko 30 minut dziennie.Cytat:
według mnie można by zrobić tak :
1. przywrócić bójki jak były kiedyś.
2. co update zamykać lokacje bójkowe np : jak będzie nordia to wyłączą uroczą polane z bójek albo sosnowy zagajnik.
Plan Jest Dobry.
Jesteś jak rozdrażnione dziecko, które już nie może znęcać się nad mniejszymi dzieciakami.
Zrozum, teraz bójki będą uczciwe. TvT dalej istnieje, chcesz TvT to bierz drużyne i szukaj przeciwników.
IŚ ustawione i nie zanosi się na poprawy, powinni banować na miesiąc za podstawianie się w walkach i odbierać 10% golda z każdej postaci jeśli to recydywa, ale nikt się raczej na to nie zgodzi.
Rozwala mnie Twój tok rozumowania.
Walka 65lv vs 20lv - dobrze.
Walka 66lv vs 65lv - "olaboga wbił poziom dzięki milionom MF, eq +8, niesprawiedliwe, kończę grę!"
O boże jaki spam
tl;dr, ale dodam od siebie, że było mi nie bić małego soada x)
macie za swoje
mogłeś pisać pomógł bym :V a tak wgl soada bym ci nie tyknął bo to samobójstwo xD
W sumie to mogę ci nawet napisać z perspektywy low lvla skoro tak.
A więc: przyszedłem sobie tylko na kobrę a nie na bójkę, która może trwać 15 minut - pół godziny. Jak chcesz mieć bójki to się umawiaj na pojedynki drużynowe.
po to są te lokacje bójkowe co nie ?
najgorsza zmiana jaka została wprowadzona ale ok. jak chcecie
- - - - - - - - - -
kolejne 2 lata nudów do upka
proszę cię antek o nie pisanie solucji do nordii. wedle obietnicy ja się tym zajmę