to ty sic tak na poważnie na tej śmiesznej plantacji siedzisz i plantujesz dynie ?
Podgląd wydruku
to ty sic tak na poważnie na tej śmiesznej plantacji siedzisz i plantujesz dynie ?
Czy tylko ja mam tak, że często trafiają mi się dwie załóżmy 2 pestki tuż po sobie albo bardzo szybko a potem 200-300 eny i nic. Ja rozumiem, że to kwestia losowości ale już rok temu też miałem podobne odczucia. Praktycznie nie zdarza mi się żeby po zdobyciu pestki, dyni albo pojawieniu się herszta za chwilę sytuacja się nie powtórzyła.
Myślę, że mimo wszystko to jednak owa losowość :].
Na aromacie Jeah dostał mniej więcej po równo pestek i dyń, a ja dostałem przykładowo tylko 2 pestki i z 5-6 razy więcej dyń. Losowość.
Myślałem że blokada kradzieży dyń uspokoi ludzi i nie będzie takiego syfu jak rok temu.
A tymczasem ludzie dalej się wyzywają i bronią wulgaryzmami swoich dyń, dlaczego?
Dzisiaj dowiedziałem się że jak ktoś ci podlewa dynie to może ci ją zabrać, średnia wieku graczy to chyba poniżej 12 lat skoro wymyślają takie bajki.
Weszła poprawka, że jak właściciel przez 2 minuty nie zerwie swojej dyni to mogą to zrobić inni. Wówczas szansa na zerwanie dyni zależy od ilości pielęgnacji i posadzonych nasionek.
Zróbcie w końcu poprawkę na usunięcie blokady zamknięcia okienka z informacją, że nie posiada się przy sobie żadnych narzędzi do pielęgnacji. Okropnie irytujące jest to czekanie.
Mam pytanie: około ile szybkości ma dyniogłowy herszt****? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Napewno mniej niż 189 ;D
To jest też chyba losowane na podstawie Twojej szybkości ale z jakimiś granicami ;)
Od czasu do czasu nie pojawia się dźwięk przy odnowie Baalrukha. Zdarza się to nie tylko u mnie, a to znacznie ogranicza szanse na złapanie go.
Herszt 5* ma ~170 speeda.
115 dyń
- 39 z plantacji
- 53 z Hersztów
- 23 z dyniogłowych
Nagrody: ogólnie to złom, za racji iż mam tego sporo przy sobie nie byłem w stanie zidentyfikować które przedmioty dostałem a które już miałem. Z tego tez powodu nie wymieniam ich tu.
Jest sens robić te 1000 pielęgnacji ?
Ja miałam 50 muzykę i 100 dźwięk i też nie słyszałam jak się respi;/
Ja mam all po 100 i słyszałem/słyszę.
Ja zawsze mam muzykę 100, dźwięk 100.
4 dynie ukradłem :D
Jak nisko trzeba upaść, by się chwalić kradzieżą? :confused:
Dobra, rekord miedzy 2 pestkami to 8 hersztów, a między dwoma hersztami to tylko 2 pestki. Ktoś miał więcej pestek niż hersztów? Oczywiście nie pytam tych, którzy w ogóle nie walczą z hersztem.
Event się zakończył; ok.1150 pielegnacji, 119 dyń. Jedna moja właśnie gnije w swojej przedostatniej fazie.
111 dyń, na pamiątkę została mi jedna jak co roku i kilka pestek. Pielęgnacji trochę ponad 300 bo mało sadziłem. Na pana na literkę B nie miałem czasu. Wolałem odnówki niż inne szajsy.
Uuuu w tym roku nie ma wymian pestek?
162 dynie / 1800 pielęgnacji
na plantacji zostały 3 zgniłe dynie
U mnie:
4 ubite baalrukh'i (looty to 2 niespodzianki i 2 mixy speeda.
100 dyni oddanych
460 pilegnacji
Z niepodzianek: 5 pestek,pyl iluzji vincent,100k zlota, 50 zetonów x2 ,pyl szkielet, 5 oslon
250 dyń/ 1050 pielegnacji ;)+ 3 dni bana
Ja 110 dyń, wszystkie z bicia. Pielęgnacji z 550 :) + zniszczenie jednego spota na sadzenie! :D
~180 dyń, ~1400 pielęgnacji