100 mf bym ofiarował za chowanca ;p
Podgląd wydruku
100 mf bym ofiarował za chowanca ;p
Chowaniec na stałe, fajna sprawa, kupiłabym sobie. Jestem rozrzutna ^_^
Mnie też się wydaje, że 100 MF to rozsądna cena, ale co tu debatować na temat ewentualnych kosztów chowańców, skoro budzą one tak wiele wątpliwości wśród ich przeciwników.
Przeciwnicy chowańców to psy ogrodnika...
Nie chcę aby po moim ogrodzie zapieprzały jakieś kucyki, jeszcze zrobią kupę w cebuli, chciałbyś jeść jajecznice ze szczypiorkiem i fekaliami rushowego konia?...
Czemu tak bardzo chcecie żeby biegały za wami jakieś głupie zwierzaki? (pół biedy gdyby biegały za wami, ale one mają w zwyczaju biegać wszędzie, tylko nie za swoim właścicielem)
problem trochę, że one tak zaśmiecają mapę nawet przy tak dużych cenach i jedynie eventowej dostępności problem jest widoczny
Tu się zgadzam, że największym problemem jest ich mała przyczepność z właścicielem, a tym samym duże rozproszenie na mapie zagubionych chowańców, dlatego istnieją, jako atrakcja z okazji któregoś z eventu i nie upieram się na wprowadzenie ich na stałe w takiej formie, jak obecnie.
Jak by był niedźwiedzi to bym dał nawet te 300 mf.Czasami są bugi ale to się da rade naprawić .