Ale za emefy płacili by w dolarach. Czekaj ... Dolary ? ? dolary dolary dolaryyyyy
https://3.bp.blogspot.com/_ILCIOCop1..._sign_eyes.jpg
- tomi !!
- co ?
- leć po słownik, wchodzimy na angielski rynek !
Podgląd wydruku
Ale za emefy płacili by w dolarach. Czekaj ... Dolary ? ? dolary dolary dolaryyyyy
https://3.bp.blogspot.com/_ILCIOCop1..._sign_eyes.jpg
- tomi !!
- co ?
- leć po słownik, wchodzimy na angielski rynek !
I have mature tommorow, i can translate this game ! Będziemy earn !
ID losów nie są resetowane po każdej loterii. Liczba, o której piszesz, to ilość losów wykorzystanych we wszystkich dotychczasowych loteriach.Cytat:
na ostatniej loterii w panelu widniało że ilość losów to powiedzmy 300, a niektorzy mieli numery losów powyżej 1000 . Po co zatajać ilość sprzedanych losów ?
Ja się dziwię, że tracicie czas na jałowe dyskusje, zamiast po prostu zmienić grę.
Skoro tak, to po co cokolwiek zmieniać ;)
Czekanie latami na to żeby w nią pograć nie jest już takie fantastico.
Super was się czyta, poligloci, mistrzowie kawałów i geniusze w jednym. Do tego niektórzy z kwalifikacjami na pracę w skarbówce. Jak macie tak pisać, to piszcie, potem nie narzekajcie na to, że trzeba czekać 2 lata na apdejt (bo do tego predzej czy pozniej dojdzie, taka, niestety, prawda).Twoje poczucie humoru też powala na łopatki.
Liczyłem na jakkolwiek poważną odpowiedź. Płacę za MFy - na swój sposób więc mogę wymagać trochę poważnego podejścia i jednak robienia czegoś. Update, który można było pewnie wprowadzić już w marcu (gdyby się choć minimalnie sprężyć) nie nadejdzie w tym roku szkolnym, z tego co piszesz przynajmniej.
O panelu nie będę mówił nawet...
I potem się dziw, że narzekają, dziw się.
Devos zobaczymy zapewne pod koniec drugiego kwartału/początek trzeciego, a więc na Nordię poczekamy do 2015 roku :D, Azarad 2017, itd xD
nie no żart, nie bądźmy tak pesymistyczni
To już jest koniec
Nie będzie już nic
Jesteście wolni
Możecie iść :D
Nie wiem po co to gadanie średnio co miesiąc to samo . . .
Każdy czeka na UPa i nikt nie powie że nie ...
Będzie kiedyś będzie ...
Trochę innowacji weszło: igrzyska (z początku co tydzień zmieniane), karty, żetony itp. Nie ma co narzekać :)
OGŁASZAM UKOŃCZENIE PRAC => upek 12 maja 2013 rokCytat:
Tymczasem pozdrawiam z Seszeli
A upek tradycyjnie w niedzielę,
pierwszą po terminie ukończenia prac.
Powiem tak. Upki co więcej niż pól roku to zaleta tej gry. Lecz wadą jest mała obszernosc tych upków. Właściwie wraz z wejściem upka każdy gracz odkrywa wszystko co można. Ubija wszystko co się da.
Dalej pozostają już tylko rzeczy które utrzymują przy grze jak: zbieranie eq,zarobienie kasy,pvp,znajomi,karty
Ale no właśnie poza pvp nic nie stawia tu wyzwań , nic nie jest zaskakujące , tylko klepanie tych minibossów, czy nudne zbieranie. No i po jakimś czasie to się wszystko wyczerpuje i się przestaje grać do next upa.
A co jeżeli byłyby jakieś wyjątkowe "megabossy" ,co do respa wymagają zebrania jakiś specjalnych itemków (coś w stylu 3 karty jakiegoś potwora , 20 ognistych fragmentów , zwój refleksu) po czym pojawiałby się boss ,który byłby TRUDNY ,nie tak łatwy jak ork królewski sprzed zmian , coś może bardziej przewidywalnego ,ale trudniejszego do ubicia wymagające ekipy zgranej z eq unikatowym +3 i więcej. A samm boss też dropiłby kartę + jakiś unikat dropiący tylko z niego + masa gemów i innych szajsów. Odpowiednio dobrać % szans i już mamy zajęcie dla połowy mfo na rok.
Coś kiedyś ująłem podobnego w 3 tematach w propozycjach.
Jakby chociaż wprowadzono tę tabelkę pogromóców potworów itp, to ludzie zaczeli by zbijać np. 1000 eny na wróżkach, by zaliczyć "osiągnięcie"... byliby minibossy solo itp... to też jakaś możliwość. Ale myślę, że Administracja wprowadziła karty, więc teraz przez rok nie bedzie zadnych udogodnień na zbieranie, bo to wystarczy.
Minęły już 3 tygodnie, jak idą postępy z Devos ? Zmieniło się coś czy nadal w tej samej dziurze ? Wakacje udane ?
Ciekawe co tak na serio oni teraz robią ... Może Devos już jest zrobione tylko chcą nas zaskoczyć tą aktualizacją !!!
Nie jest jeszcze zrobione, pewnie ani jednej lokacji jeszcze nie zrobili.
Za mało osób przy tym pracuje i wtedy są tego efekty
albo za mało osób tam pracuje albo protestują i robią nam na złość
oni nie pracują i nie robią nam na złość
Oni jeżdżą na wakacje za pieniądze z mfów i liczą, że upek sam się zrobi.
Tomi pojechał do Castoramy, kupił kilka desek i własnoręcznie buduje most przy Devos. Jak skończy, kupi kilof, wykopie podziemia devos i dopiero wtedy wprowadzi upka. (Pozatym Jezus zmartwychwstał po 3 dniach. Raps potrzebuje 3 lat)
jak Raps 3 lata to tomi trochę więcej
09.04.2006 Start gry
03.05.2006 24 dni
14.08.2006 103 dni
20.11.2006 98 dni
11.03.2007 111 dni
19.08.2007 161 dni
06.08.2008 353 dni
24.01.2010 536 dni
31.03.2011 Start gry
30.04.2011 30 dni
28.09.2011 151 dni
06.07.2012 282 dni
05.06.2013 334 dni (na chwilę obecną)
Teraz będzie 600 dni, potem 1500(nordia), 3200(azard), 4500,(scythe), 5800(kurthas+oasis??), 7300(folhord), 9000(ballis) nie wiem czy opłaca się wymieniać dalej. Może prawnuki sobie pograją dalej.
A mnie ciekawi czy swoje konto będzie można przepisać komuś w testamencie. Byłby to taki skarb rodzinny przekazywany z pokolenia na pokolenie :D
Konto jest własnością admina, a nie Twoją.Cytat:
A mnie ciekawi czy swoje konto będzie można przepisać komuś w testamencie. Byłby to taki skarb rodzinny przekazywany z pokolenia na pokolenie
Cytat:
Każde konto w grze jest własnością Usługodawcy, który użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła.
Cwane czyli dodatkowo przedłużona żywotność gry przez zmuszenie każdego pokolenia do gry od zera:)
Swoją drogą zakładając że na każde miasto przypada update i bardzo optymistycznie zakładając że zostanie utrzymane tempo rok na update to finalnej wersji gry doczekamy się za 10 lat.
A to przecież oczywiste że będzie dużo gorzej bo czas update się powiększa.
Zabawne, nie sądziłem że będę czekał na jakąś grę dłużej niż na Diablo III.
A jak by tak policzyć kasę wydaną na nią przed te 10 lat to pewnie i drożej wyjdzie niż diabełek:D
Nowi gracze nie mają pojęcia jaka jest sytuacja w tej grze, wydają niepotrzebnie pieniądze licząc na szybsze wbijanie leveli i pokonywanie nowych bossów aż tu nagle DUPA i stoją w miejscu, muka na ryju, robienie ludzi w uja, zero informacji na stronie głównej o tym że gra nie jest ukończona w całości i trzeba czekać kilkanaście lat.
Takie gry robi się w rok może dwa a nie 10. Pozdrawiam. Nietrzeźwy Paweł.
Witaj w krainie My Fantasy OnlineW starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach!
Salamandria ? Proszę ja was, Co to jest ? Z taką nazwą w tej grze jeszcze się nie spotkałem.
Jak mam wyruszyć w wędrówkę po krainach czegoś czego nie ma ?
Nie ma nic i jeszcze długo nic nie będzie, nawet testy się jeszcze nie zaczęły, a to oznacza, że co najmniej miesiąc, a za miesiąc będzie rok jak nie będzie update'a.
Ma swoje źródło informacji, aczkolwiek trochę wyklucz się z tym:
To że update jest robione jest pewne - wystarczy sprawdzić zakładkę https://test.mfo3.pl/start/ranks.php - Poziom pokonania bossa:
Chimerowate,
Dziwne,
Golemowate,
Ośmiornicowate
Podziemne
Rybowate
Skorpionowate
Rybowate
Strażnik wyspy
Succubussy
Węzowate
Żółwiate lądowe / morskie
??
Dodatkowo widać że aich i kilku inny graczy (w tym Tomi) mają pokonane nowe bossy.
Gortalon p. 60
Wersja skryptu: r5503 > r5498
Te poszlaki oznaczają, że się na serwerze testowym coś się dzieje, pytanie brzmi czy można to uznać za testy?