Ja to bym chętnie spróbowała podjąć solo wszystkich 1vs1 na igrzyskach :P wtedy byłoby 120 walk x 10 mf i nagroda byłaby konkretna gdyby się udało wygrać nie mówiąc, że 120 prezentów też by zrobiło swoje :)
Podgląd wydruku
Ja to bym chętnie spróbowała podjąć solo wszystkich 1vs1 na igrzyskach :P wtedy byłoby 120 walk x 10 mf i nagroda byłaby konkretna gdyby się udało wygrać nie mówiąc, że 120 prezentów też by zrobiło swoje :)
kazda z 3 zdolnosci do pvp na 50lv jest zbyt silna.
A według mnie szczególnie wyrok śmierci ,a no i ślepa furia dzierżona przez maga tez boli
Zgadzam się z tym braniem udziału w sumie można by było dostać 0 mfów mimo że się uczestniczyło w 10 walkach oraz tym że są te zdolności za mocne. Poprawiłabym 1 inną ilość mf w zależności od poziomu zaatakowane osoby i ich ilości bo co to za zabawa w 4 50 zaatakować kogoś na 40 -.-' ( może losowanie stron by pomogło bo było by pi razy drzwi po równo).
Dużo też zależało od ustawienia kolejek...
Emocje jak na grzybach...
A obecnie jak nagrody były rozdawane?
Zwycięzca tylko otrzymywał?
Ile wynosi nagroda pkt MF? Tak teraz na szybko czytam to Liczba_stoczonych_walk * 10MF?
Rozbawienie przeciwników to połowa sukcesu ;)Cytat:
Ja to bym chętnie spróbowała podjąć solo wszystkich 1vs1 na igrzyskach :P
Można by dodać pułapke np.błyskawica jak w Równinie Błyskawic, ale nie w dużej ilości 3 wejścia na nią powodowałyby odpadnięcie z Igrzysk
Nie przesadzajmy.
czemu, fajnie by było :)
Nie byłoby.
Lag i dobranoc lepiej nie jeśli już wymyślać dodatki to nie powodujące lagów i jednocześnie takie na które nie można się skarżyć " bo miałem laga i mnie błyskawica zabiła" można ew zrobić 10-15 sek losowe bezpieczne miejsca gdzie nie można atakować. Tylko trzeba by je rozwiązać tak by nie leciał do nich dziki tłum np tak by po wygranej walce w dowolnym miejscu na arenie się taki pokazywał i pozostaje liczyć na to że będzie gdzieś blisko by móc z niego skorzystać;] a nawet jeśli pojawi się daleko to nic sie przecież nie stanie jak się gracz przemieści a nie ukrywa w kupie walczących;D
Do nagrody liczy się liczba stoczonych walk, gdzie liczba rozpoczętych nie ma tutaj znaczenia - tak samo liczą się te, do których dołączyliśmy i te, które rozpoczęliśmy.
Liczba wygranych, czyli w sumie na to samo wychodzi. Ksil dostała 50 MF.Cytat:
A obecnie jak nagrody były rozdawane?
Zwycięzca tylko otrzymywał?
Ile wynosi nagroda pkt MF? Tak teraz na szybko czytam to Liczba_stoczonych_walk * 10MF?
Tak, jednak nie więcej niż 100MF.Cytat:
Ksiliath wygrała 50MF czyli stoczyła tylko 5 walk?
E to mało, myślałem, że trochę więcej tego będzie.
Pewnie teamówki na czas się rozgrywało ^^
To napiszcie mi czemu dostałam 40 mf skoro stoczyłam 6 walk? Błąd czy jednak liczą się zapoczątkowane walki?
Uznali, że ostatnie dwie walki były nie zgodne z ideą igrzysk :)
Liczą się walki zapoczątkowane, ale zmienimy to. Założenie jest takie, aby zwycięzca przeciętnie dostawał ok. 50 MF i 5 prezentów, z czego średnio jeden będzie unikatem - wszystko w zależności od liczby stoczonych walk.
hehe to widzę wszystkiego mniej dostałam 3 prezenty i 40 mfów :)
To pewnie przez to grupowanie ;]
Tak w ogóle testowaliście grupowanie zarówno przed jak i w czasie igrzysk?Cytat:
Ogólnie grupowanie było zablokowane - grupa nie dawała niczego w walkach (każdy musiał dołączyć), sprawdzaliśmy to na testach, nie wiem jednak czemu tutaj już tak nie było.
żart kończę bójkę lag mnie złapał i patrze 15 sek później jestem w mieście co jest grane?
Wrażenia po igrzyskach?
Syf.
zepsuliście to strasznie gdybym wiedziała, że tak to będzie to bym nie brała udziału. Walczyłam 7 walk i mnie oko wywaliło 10 sek po walce to kpina. Tomi sobie po prostu jaja zrobiłeś z tego. Mogłeś mnie nie dopuścić do igrzysk, a nie w taki sposób wyeliminować
walki nie powinny zżerać energii
emocje nie będę używała obraźliwych słów, ale nasza administracja znów się popisała !!! Geniusze zamiast ustawić 5 minut po walce to oko chodzi 5 minut po swojej walce co jest debilizmem, bo jak ktoś walczy 4vs4 to przeważnie dlużej niż 5 minut i potem oko wszystkich zwycięzców usuwa do miasta.
Nie robiłam planów, żeby na takim syfie zostać ......
Jesteśmy z Tobą, trzymaj się.
lagi straszne
Szkoda czasu na igrzyska;
1)gonitwa dookoła areny szukając wolnego miejsca po jakiejkolwiek stronie by nie minęło 5min
2)15 sek na ruch
3)lag na dzień dobry podwójne wejście na igrzyska bo jakiś błąd
4) lądowanie na jakimś słupie gdzie się ruszyć nie da
5)cenzurowanie sprzym gdy urwy latają w walce
Porażka porażka i jeszcze raz kompromitacja
Pewnych rzeczy nie sposób przetestować na 100%. Dopiero przy prawdziwej próbie na dziesiątkach graczy pokazują się błędy, których przy teście w kilka osób nie sposób wyłapać. Będziemy sprawdzali co poszło nie tak i postaramy się wyeliminować błędy na kolejną edycję.
Tu nie ma co naprawiać to trzeba zrównać z ziemią razem z nowymi zdolnościami tvt i zaorać sypiąc hojnie solą
Tak samo start, zawiesiło mi sie mfo na dobre 2 minuty + kolejne dwie czekania aż wyjde ze ściany, kilkadziesiąt sekund na wyszukanie celu, gdy ów taki znalazłem przebiegłem sie i... zginałem? Oko jest widzialne tak poza tym?
Ten potrzask w ścianie zdecydował o losach igrzysk, przez co prawie wszyscy z takim samym startem zostali zabici przez oko które atakowało nawet jeśli regularnie toczyło się walki... https://forum.mfo3.pl/images/icons/icon13.png
Presja czasu i brak komfortu dobierania walki ma być nieodłącznym elementem tego eventu. Rozumiem, że nie każdemu to odpowiada, ale na ślamazarne walki jest miejsce poza igrzyskami.Cytat:
1)gonitwa dookoła areny szukając wolnego miejsca po jakiejkolwiek stronie by nie minęło 5min.
2)15 sek na ruch
Co do błędów to faktycznie mogły zirytować i nie powinny mieć miejsca, ale jest to cena wprowadzania nowych elementów do gry. Na odpadnięciu z igrzysk świat się nie kończy.
Jeszcze raz zapytam macie 3 dni na modyfikacje i zamiast wprowadzić 2-3 zmiany z podstawowych błędów to wprowadzacie ich dziesiątki i się pojawiają kolejne błędy.
Jak coś jest nie przetestowane to nie wprowadzajcie tego bo psujecie zabawę z gry innym. Niektórzy przez błędy stracili już 2 igrzyska.
Pytam ile ile mają jeszcze czekać, żeby mogli normalnie wziąć w nich udział.
Do tego prezenty pojawiają się za wygrane walki, to nie powinno być że 1 prezent kasuje drugi !!
Ja nawet nie zbierałam wszystkich prezentów wszystkich bo presja czasu powodowała, że próbowałam dołączyć do jakieś walki. I co z tego jak po wygranej walce wywaliło mnie do miasta?