W sumie pomysł jest ciekawy jestem na TAK ! xD :D
Podgląd wydruku
W sumie pomysł jest ciekawy jestem na TAK ! xD :D
Dlaczego zakładasz, że każdy będzie robił coś innego? Czy potrafisz podać rozkład graczy z danymi lv przy tak skonstruowanym wzorze? ja tak. Jeśli ty ekspisz na gemach robią to inni. Jeśli inni nie ekspią znaczy ze grają na innych postaciach i mają gdzieś pvp swoją pierwszą postacią. Chyba nie sądzisz, że będą osoby siedzące na x lv i nie ćwiczące umiejętności i gemów a biorące udział w pvp.
------
A co do argumentu powyżej odnośnie osoby, która ma kasę i wbije sobie 25lv.
Jeśli JEST taka osoba to na miejscu admina całowałbym ją po rękach, dał super wypasione eq itp, bo ilość kasy potrzebna na wbicie +5lv będzie tak duża, że znacznie przyczyni się do rozwoju gry.
Nie traktujcie ludzi z pieniędzmi jak trędowatych, to dzięki nim wy, którzy nie płacicie możecie grać.
edit: wyszło 1800zł aby z doładowania wbić 25lv powodzenia...
No wiele jest osob ze sporym rankiem którzy expią swoimi małymi lv,
a na główną postać wbijają tylko po to żeby powalczyć pvp.
Sam sobie właśnie odpowiedziałeś na pytanie i napisałeś dokładnie to samo co ja. Skoro jest wiele takich osób, to wiele osób takich pozostanie, więc będziesz miał z kim walczyć jeśli jesteś jedną z wielu takich osób. Powtarzam jeszcze raz: jeśli reprezentujesz jakiś rodzaj zachowań w grze nie zakładaj, ze wszyscy będą robić coś innego. Z drugiej strony nie zakładaj, że wszyscy zrobią co ty.
Pomysł dobry. Spróbujemy coś takiego wprowadzić. Może być jednak problem z zaklęciami. Jeśli by w ten sposób mag odblokował kolejną gwiazdkę to byłby nie do pokonania praktycznie.
Jeśli wpiszecie siłę wyższych gwiazdek czarów na tym samym poziomie co z lv np 30 - wszystko będzie ok. Ktoś wyćwiczy czar, ale nic się dla niego nie zmieni. Do czasu kolejnego update gdzie się to poprawi. Albo ograniczyć ilość gwiazdek do czasu upka
"- wariaci będą bić lv niezależnie jak mało exp się zdobywa i będą wydawać kasę (admini zadowoleni)"
No właśnie , dlatego 25 lvl przekroczyli by w 1-2 dni... Zapewne expili by i expili cały czas i zanim admini zdążyli by zrobić tego up'a , to już by były jakieś 30 lvl'e minimalnie. Wiem , że to brzmi trochę nie realnie , ale obserwuję graczy, którzy dosłownie po odblokowaniu blokady , która blokowała awansowanie lvl'i dosłownie w 1- max. 1,5 dnia mieli 30 lvl.. Mogłem też źle zrozumieć twój przekaz , ale pomysłu złego nie masz (popieram go) , ale zwracam uwagę na tych , którzy potrafią wydać ogromne sumy pieniędzy na grę. Tym bardziej nic im to nie da, bo blokada znowu jest na 30 lvl'u , to mam jedno pytanie. Po co odrazu wbijać ten 30 lvl? Nie lepiej mieć coś więcej z gry niż tylko fanatyczne bicie levela ? ;>
Sorry , nie spojrzałem na strony tematu i na datę tamtego posta :)