Ja wolę więcej wydać, żeby się potem wyróżniać ;] A tak za 10mf każdy sobie kupi i będzie niefajnie ;[
Podgląd wydruku
Ja wolę więcej wydać, żeby się potem wyróżniać ;] A tak za 10mf każdy sobie kupi i będzie niefajnie ;[
Antek ma w 100 % rację, ja bym dała nawet 100 MF żeby się bardzo wyróżniać od innych grających osób ;) Choć myślę, że w tej chwili ten outfit co mam na Salci tylko ja chyba mam :)
@up
Będzie coś takiego w przyszłości, czyli drogie outfity dla pojedyńczej osoby.
(nikt nie będzie mógł posiadać takiego samego outfitu jak nasz)
Nie wiem czy nie masz przypadkiem na myśli pomysły tego "generatora" outfitów. Mi ten pomysł nie leży, bo ja nie mam wyobraźni do takich rzeczy i wolę wybierać spośród gotowych, które by były niepowtarzalne i żeby wyglądały tak samo jak będą kosztować np. te 100 MF ;)
zrobić normalnego chopka z standrdowym wyglądam (włosy , Twarz, zdroja, spodnie, dodatki) ....
I np: dać kilka fryzur do wyboru za 5 MF
Wybór Twarzy 10 MF
Kilka zbroi za 7 mf
Spodnie do wyboru też za 7mf
i jakieś dodatki za 10 mf (dodatki np: skrzydła, miecz w dłoni lub jakiś inny oręż,pasy,hełm )
Być może wybór zarostu dla mężczyzn 5 mf :)
co o tym sądzicie każdy by był inny :) a dla dziewczyn jakieś sukienki :)
I w ogóle mi to nie pasuje
Takie pytanko: Czy dalo by rade w przyszlosci by jakikolwiek outfit byl mozliwy do dropniecia (bardzo rzadkiego) z bossa?
To by było bez sensu jak dla mnie :/
Czemu bez sensu? To by byl dopiero unikat, a nie cos co prawie kazdy może kupic.
Jak to sobie wyobrażasz w okienku dropa?
Wyobraznia jest nieograniczona, ale mogla by być to chociazby paczuszka z opisem co tam się znajduje (Nie koniecznie prosto z mostu, w paczce jest nowe ubranie dla postaci). Przy użyciu dodawalo by nowy wyglad tam gdzie zawsze.
Ja i tak jestem na nie :p