No i dziękować dziękować, zaraz się zobaczy testowo jak to wygląda.
Instrukcja była zbędna, ale doceniam.
-_- Dobra, zostaw mi zielony. Jeśli chcesz już faktycznie spójność - no to może być jak chcesz. To najmniej istotne.Cytat:
bo fioletowy sobie wymyśliłem na hybrydy w innych poradnikach w bestiariuszu i nikt nie narzekał
nie ma kolorków na profesje przeciwników w grze - są tylko na profesje zdolności
Ale VV, masz przecież zwięźle o potworze w pierwszej części tabeli. Utrzymując się przy tym, że robimy po kolei miastami, to nadal znajdziesz X potwora w takim samym czasie, a dodatkowe rzeczy (jak jakieś mini taktyki czy ikony atrów przy zdolkach) dają ci dodatkowe info bez klikania w milion linków.Cytat:
widze, że wolicie zrobić kompendium ze WSZYSTKIM o potworze, zamiast tego, co pierwotnie planowałem, czyli zwięzłej informacji o tym czego się możemy po nim spodziewać.
To, co chcesz znaleźć, znajdziesz szybko. Na pewno jest to tak samo zwięźle, jak druga propozycja (która była ładniejsza), jak pierwsza (która była stricte spisem).
Tak jak ktoś już wspominał - wersja surowa z samym spisem również ma racje bytu - nawet, jeśli jako "spojler" w faktycznym temacie.
Jedna linijka tekstu to jest, i uwzględnię jedynie składniki i użyteczne rzeczy, bez miksów. OSTATECZNIE jeżeli to ma być faktycznie tylko do walki to można sobie to odpuścić ._. Ale dej szanse. tamten temat co podlinkowałeś nadal ma prawo bytu i to spore - bo daje równie użyteczne info, a jedno i drugie nawet dobrze że jest rozdzielone.Cytat:
Ok, to jest jakaś metoda, ale niech dotyczy ono WALKI a nie dropu - od tego jest inny spis.
Zedytowałem tabele z poziomem trudności, zobaczcie jak to wygląda (a jak nie jest zedytowana w momencie, jak piszę tą wiadomość - no to byłeś za szybki/szybka, sor) <<<Edit: Nieironicznie, dlatego, że ta grafika jest niżej ułożona i gwiazdki są na innej wysokości, to...wygląda to imo lepiej xD aż korci mnie, żeby wrzucić tą zwykłą gwiazdkę do photoshopa i dać poświatę jakoś. Jestem pół na pół, czy to wygląda lepiej - mi sie ogolnie podoba, ale widzę, jak komuś może nie pasować. Ale z tą graficzną zmianą można kolumnę z poziomem trudności usunąć (choć to troche rozszerzy pierwszą kolumnę ale no).
@Dół: no ja osobiście mam podzielone zdanie. Z jednej strony - lepiej jakby były na tym samym poziomie. Z drugiej - wizualnie też widzę powód, dla którego w obecnej formie ma prawo bytu (wygląda, jakby gwiazdki zostały przyznane).