wiem, że to już stary temat, ale jeśli ktoś ma dostęp do tych wszystkich kordów to bym poprosił. zużyłem już jakieś 1000 eny na te źródła i absolutnie nigdzie tego nie ma
Podgląd wydruku
Ja w życiodajnych źródłach miałem 37, 27
Można jeszcze dopisać, że niemożliwe jest dostawanie nowych informacji od Zonriego podczas robienia questa Przesyłka z oceanu (w tej części gdzie Wendigo grasuje w Śnieżno-Złotych górach)
Wykopanie receptury zajęło mi:
ad. 1 - 10 ruchów szpadla
ad. 2 - 18 ruchów szpadla
ad. 3 - 17 ruchów szpadla, na polu [37,28]
ad. 4 - 25 ruchów szpadla
ad. 5 - 18 ruchów szpadla
ad. 6 - 15 ruchów szpadla. Możliwe pola: [13,9], [15,10], [18,10], [19,11], [21,10]
Oprócz tego zrobiłem mapkę z potencjalnymi miejscami gdzie polecam szukać w pierwszej kolejności i te pola przekopać 2 razy. Następnie na jasnozielonych przy wodzie. Potem jasnozielone przy wejściu.
Pola pomarańczowenie spełniają warunków brzegowych, a pola czerwone są wyłączone .
Załącznik 19871
UWAGA: To są tylko moje domysły, jeśli coś się nie zgadza dajcie znać i poprawię.
kopanie w zyciodajnych zrodlach zabiera 4 punkty energii a nie 3
Tyle się tam namęczyłem, że jestem pewien że 3. Może coś zmienili po update, natomiast do tej pory było 3.
u mnie zabiera 4. bylem nawet u krasnoluda sprawdzic czy moze juz wykopalem recepture i mi "przeskoczylo" na koszt kolejnej receptury, ale nie
edit: jednak niewazne, jest 3