Ja jestem nie mal pewny ze spotkamy tam Vivi. Bo wygląda jakby walka się z nim nie skończyła, a merlin ostrzega, że to źle wróży na przyszłość i idziemy właśnie tam gdzie vivi poszedł.
Podgląd wydruku
Ja jestem nie mal pewny ze spotkamy tam Vivi. Bo wygląda jakby walka się z nim nie skończyła, a merlin ostrzega, że to źle wróży na przyszłość i idziemy właśnie tam gdzie vivi poszedł.
W tym temacie można wypowiedzieć się na temat ostatniej aktualizacji (Wyklęta Góra+ portal przeniesienia)
Gorszego upka nie mogli dodać na samym początku boss który używa leczenia 2/3/4, zdejmuje nietykalność, nadaje paraliż, używa run, bije każdym atrem, i uzywa normalizacji. Boje sie pomysleć co bedzie dalej jak na samym początku daja cos takiego.
ja to nawet nie ubiłem trolla ani viviego ;d, a tak btw. to co jest w tej piwniczce obok materaca?
nic
mega aktualizacja . już nie moge sie doczekać rozwalenia strażnika i zobaczenia co tam sie stało
szkoda tylko, ze na 80 wszystko
Boss który mnie zabija na 2 hity i się leczy... Spoko
już mnie zniechęca na początku 1 boss który bije wszytkim a atry mam na -25 i w dodatku sie leczy
EQ +6 gemy v2 i przegrywam, nie polecam, i jeszcze wgrany w trakcie eventu, żenadix
no jak przecieżto teraz masz okazje się wyszaleć malkontencieCytat:
z deka nudny ten event
Jeszcze nie zabiłem nawet Sarina ale zapowiada się ciekawie ,na pewno mapy są śliczne.