Ceny w sklepie i złoto z potworów spada tym bardziej i więcej gracze mają złota.
Podgląd wydruku
Ceny w sklepie i złoto z potworów spada tym bardziej i więcej gracze mają złota.
czyli jak czym wiecej mam kasy, tym taniej jest w sklepie i mniejsze dropy? czemu tak?
a eq nie opłaca się sprzedawać. w sklepie dostaniesz śmieszne pieniądze za to. na targu też nie sprzedaż tego nawet za 1/2 ceny.. przydałoby się to zmienić
No chyba wszystko się zgadza: jak gracze mają mało kasy, to potrzebują zarobić a jak mają dużo to widocznie nie mają na co wydać.
Oczywiście nie chodzi tu o ilość złota u pojedynczych graczy tylko ogólnie.
No i w ten sposób właśnie choć masz mało kasy, to możesz sobie tanio armorki kupić na targu.Cytat:
a eq nie opłaca się sprzedawać. w sklepie dostaniesz śmieszne pieniądze za to. na targu też nie sprzedaż tego nawet za 1/2 ceny.
I jest dobrze, tylko 1kwietnia czołówka nie będzie miała możliwości kupienia eq na targu :P
Jeśli w mfo3 upki nie będą ZNACZNIE częściej niż w 2, to system złota się rozsypie i nowi gracze będą się szybko zniechęcać... Ale z drugiej strony - jeśli upki będą często, gracze będą mieli co kupować i złoto będzie krążyło w systemie- to będzie się sprawował ok.
Tu dyskutujecie o objawach choroby, a trzeba zwalczać jej przyczyny.... ;)
Właściwie to o to chodzi. Przedmioty, których już nie potrzebujesz powinieneś sprzedać na targu innemu graczowi - obu wam się to opłaci. Tobie, bo dostaniesz za przedmiot więcej, niż w sklepie, jemu, bo kupi go taniej, niż zapłaciłby w sklepie.Cytat:
Aktualnie to nawet nie opłac się ich sprzedawać w sklepie.
Grając magiem nie jestem w stanie zaoszczędzić złota, Tylko informuję.
Pozdrawiam
797 jako koszt eq na 5 lvl jest zbyt duzy mam 5 lvl a golda 259 a jestem wojem byłoby go mniej dybym byl magiem...
ok, ale zwiększcie chociaż do 1/4 ceny. aa i jeszcze jedno. jest limit aukcji?
popieram przedmówce. gram magiem i na 6lvl mam zaledwie tylko buty i zbroję na 5lvl;] na targu nie ma tyle rzeczy, żeby móc wszystko pokupować tam.
No bez przesady - eq jest od 5lvla, a nie na 5 lvl :) Eq kompletowałem stopniowo przez kilka lvli. Bardziej zresztą liczyłem na skrzynki i bossy ;)
mnietuniema a grałeś po zmianie dropów od początku? :P
pytanie do adminów: czy w wersji oficjalnej drop złota bedzie taki sam jak teraz czy wg starego systemu będzie?
Ja gram, nawet magiem, i też nie mam problemów ze złotem.
hehe nie chciało mi się :P dz za odp :P