1 nie chciał bym bo wiem ile mam a ta 2 przydała by się mam wile pw w sprawie walk na 2 postaci
Podgląd wydruku
1 nie chciał bym bo wiem ile mam a ta 2 przydała by się mam wile pw w sprawie walk na 2 postaci
Ilość MFów by się przydała, np. tu:
https://www.voila.pl/279/kwwmm/index.php?get=1&f=1
Ale musiałaby być uaktualniana po każdym handlu MFami. Jednakże ilość MFów nie zmienia się 20 razy dziennie.
no Mapy idealnie to wpasowałeś
sam kiedyś myślałem nad tą propozycją, bo irytuje mnie że trzeba wyjść z gry żeby zobaczyć ilość posiadanych mfów
Przeciez o tym pisalem^^
Nikomu nie przeszkadza, a to poprawka kosmetyczna.
Nie wiem który gracz ma mieć problem z tym, że MF mu się wyświetla i nie rozumiem jak można mieć do tego jakieś "ale" skoro to w ogóle nie wpływa na rozgrywkę, a może ją trochę uprzyjemnić.
Krytyka w tym dziale jest czasami żałosna, ale tego nie skomentuję.
jak handlujesz mfami mozesz podczas handlu sprawdzic stan jak bys chcial komus przekazac takze nie widze problemu .
Wyświetlanie MF'ów na pasku to może i nie najgorszy pomysł, natomiast informacja o PW na drugim koncie to co najwyżej w jakimś "pakiecie premium", który mógłby zawierać też inne drobne ułatwienia dla szczególnie aktywnych/zaawansowanych graczy.
Skoro nienajgorszy pomysl, to chyba da rade latwo go wprowadzci, bo to kosmetyka bardziej.
Co do propozycji z powiadomieniami o pw-za MFy? Bez przesady, co? :D
Moze funkcja jakiegos poslanca? W sensie robimy jakiegos questa i mamy mozliwosc odblokowania takiej mozliwosci?
Ja tam w sumie zdziwiony jestem, że od początku nie projektowali interfejsu z myślą o podziale standard/premium. To tylko jeden z przykładów funkcji, która mogłaby być częścią interfejsu premium. Wiele z obecnie dostępnych opcji nadaje się na funkcję interfejsu premium.Cytat:
Co do propozycji z powiadomieniami o pw-za MFy? Bez przesady, co?