Z władzy to do żadnego wątku z propozycji nie zaglądają.
Podgląd wydruku
Z władzy to do żadnego wątku z propozycji nie zaglądają.
Polac mu dobry pomysł
znowu odświeżam. widze pomysł się podoba ale 0 odzewu ze stronu administracji
Mi się też podoba, ale jest z tym pewien problem techniczny - trzeba przepisać co nieco (a nawet sporo), bo obecnie samo odświeżenie mapy bez odświeżania całej strony nie jest możliwe (potwory). Przełącznik do widoczności potworów raczej na prawy panel "postać".
Wydaje mi się, że odświeżanie strony nie jest problemem. Po prostu bardzo często trzeba użyć tej opcji, a dość nieciekawe jest klikanie w opcje, zmiana opcji, przejechanie na dół i zapisanie ;)
O, to by było świetne :)
Czejo !
Jak zauwazyliscie albo o tym nawet nie wiecie jest taka mozliwosc zeby expic nie widzac potworow trzeba wejsc niestety w ustawienie a tam malo kto zaglada w mojej propozycji chodzi o to zeby zmienic miejsce tego magicznego przycisku ktory potwory robi nie widzialnymi i postawic go pod "tryb walki" wtedy wiecej osob by z tego korzystalo jak widze jak randomy bija potwory latajac za nimi a ja 2x i tylko w lewo w prawo (jak mam rog mysliwski i gemy aktywnosci 4x szybciej) to mi pisze im od razu zeby sobie zobaczyli ta opcje i kazdy jest z niej szczescliwy
a gracze ktorzy o tym wiedza i z tego korzystaja beda mogli 2x szybciej zmienic ten tryb :3
Nie robiłbym sobie dużych nadziei. Zrobiłem taki temat i mimo kilku odświeżeń, był on wielokrotnie olewny
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...%C3%B3w-graczy
Przydałoby się takie coś :) Ja osobiście jestem za :)