jeszcze jest mini boss globalny który odnawia się co 20-60 minut na upiornym zagajniku ;)
Podgląd wydruku
Czyli kto 1 ten lepszy go atakuje tak? xd
A tak swoją drogą jest jakiś portal do mapek eventowych? Trochę lipa latać do miasta na portal by zbić inne bossy :P
a i pytanko jak znalezc baalrukh ? obecnie mam 48
level
Dzieki ale i tak dedne XDD
- - - - - - - - - -
a i jak znajde baalrukha tyo bede mogl wejsc do tej wielkiej dyni??
Może by Admin pomyślał o dodaniu teleportu na czas eventu, aby aktywacja go kosztowała mniej niż srebrny, ale więcej niż błękitny :)
a dzieki a i jak znajde baalrukha tyo bede mogl wejsc do tej wielkiej dyni??
- - - - - - - - - -
aha ok
- - - - - - - - - -
szkoda
:P
a co dostane za tego baalrukha?
Denerwuje mnie jedno że ja złapie Baalrukha mam 65 i na pomoc przyleci mi 26 no i co mam zrobić jak mi takich ze 2 przyleci tragedia nie można jakiegoś limitu poziomu wprowadzić np Baalrukh 6 to minimalny poziom który może dołączyć to 50 bo ten na hita nie padnie
Np. pomoc możliwa dla graczy o lvl przynajmniej 10 mniejszym od naszego ;)
a tak swoją drogą te bossy respią się ogólnie dla wszystkich czy dla każdego osobno?
2 i 3 opcja tak naprawdę może być połączona. Bijąc dyniogłowych i herszta zbieramy jednoczesnie nasiona do sadzenia i możemy mnożyć zebrane przez nas dynie.
Te bossy czyli które?
Baal - globalny
Herszt - dla każdego osobno
szkieletor - dla każdego osobno
Baalrukh jest 1 dla wszystkich.
Była stara dobra akceptacja pomocy to były płacze, że zorganizowane grupy ciągle łapały dla siebie.
Jakby znalezienie 3 osób i rozstawienie się po kątach było dla ludzi jakimś wielkim problemem...