Dla mnie mistrzostwem świata jest to że ślepa furia wychodzi magowi lepiej niż mgła XD are u serious? ktoś w ogóle tvt testuje z magów czy sami woje którzy nie ogarniają tej magicznej kuwety?
Podgląd wydruku
Dla mnie mistrzostwem świata jest to że ślepa furia wychodzi magowi lepiej niż mgła XD are u serious? ktoś w ogóle tvt testuje z magów czy sami woje którzy nie ogarniają tej magicznej kuwety?
Byliśmy najlepsi. Znowu.
1. Memento Mori
2. Memento Mori
3. Memento Mori i Vegit
Taa, jedna walka i po igrzyskach...
Dużo osób było, gra się cięła...
I szkoda, że nie będę mógł uczestniczyć w kolejnych.
Igrzyska powinny być nieprzewidywalne, a te były oczywiste, szczególnie porażką była możliwość grupowania
Miałem zamiar to zrobić... Ale przez...
Ogólnie grupowanie było zablokowane - grupa nie dawała niczego w walkach (każdy musiał dołączyć), sprawdzaliśmy to na testach, nie wiem jednak czemu tutaj już tak nie było.
Arena była przebudowywana wiele razy, jej pierwszy wizerunek jest chyba ukazany na jednym z ostatnio wrzuconych przez Bicka filmików. Były rozmyślania jak wszystko rozstawić, aby wyglądało to ciekawie i nie było większych problemów z widocznością - tutaj jednak przeważyła liczba osób.
10k to często nawet dla 30 lvl jest dużo... Myślę, że z czasem w miarę opadania popularności tego eventu wymagania lvl mogą zostać zmniejszone, ale wyższa cena? Nie bardzo, co najwyżej może zależeć od lvl.
O byciu zapisanym na arenie nikt chyba nie pomyślał :P
Odnośnie niechęci do walki to osobiście proponowałem powódź i jakieś lwy pod areną, ale chyba nikt nawet tego nie skomentował :D (było dużo ważniejszych rzeczy do roboty)
Podsumowując dzisiejsze Igrzyska wypadły bardzo dobrze, biorąc pod uwagę fakt, jak bardzo napięty był grafik przy ich tworzeniu i testowaniu, do czego również przyczyniły się lekkie modyfikacje w samym evencie halloweenowym. Zostało poprawionych bardzo wiele błędów od pierwotnej wersji, jak również większość była przemyślana kilkukrotnie, rezygnowano również z kilku opcji, aby nie zamulać zbytnio mapki - jak widać było to dobrym posunięciem. Mam nadzieję, że frekwencja zawodników, jak i publiczności pozostanie na wysokim poziomie, na jak najdłuższy czas.
Dodajcie możliwości w igrzyskach czyniące je bardziej nie przewidywalne, bo teraz sry ale wiadome było kto wygra.
igrzyska nawet fajne
co powiecie na 2 rodzaje igrzysk - z walkami auto i manual?
Moze z bonusami w eq i bez bonusow :)?
Wspomniałem wyżej, był to błąd z bliżej nieokreślonych przyczyn, który testowaliśmy i u nas nie występował. Coś się kopsnęło i tyle. A jedynie przez to igrzyska były przewidywalne w takim stopniu.
Gdzieś był poruszony temat igrzysk auto ;p chyba w temacie Igrzyska (rozmowa) lub odpowiednik w propozycjach.
edit @up
Chcesz rozdzielać na 2 eventy? Będzie wtenczas niedosyt w obu grupach. Po wywaleniu grup będzie to zupełnie inny event niż dzisiejszy (taka sprawiedliwość powinna wystarczyć, liczy się spryt). Dzisiejszy nazwałbym bardziej w stronę Turnieju TvT i PvP w jednym.
Co prawda screena nie mam, ale...Cytat:
Jeśli można prosiłbym o jakieś screeny (mam nadzieję, że ktoś zrobił).
https://dl.dropbox.com/u/4152937/137_0.4.jpg
Nie chce nic mowic,ale przy tylu osobach na widowni to wygladalo jak pokaz slajdow. A co z osobami,ktorym sie zlagowalo na starcie i musieli f5 dac?wyrzucilo nas
Mnie zlagowalo, dałem f5 i jakoś udało mi się wejść ;)
co wy na to żeby zrobić opcje , dołącz do walki i losowo wybiera Ci stronę do której dołaczysz , wszyscy Ci to zrobią sobie oklepaną grupę będą nieco w kropce bo niewiadome do kogo system ich przypisze po dołączeniu ;)
Zrobiłem film przedstawiający 1 Igrzyska Śmierci z mojej perspektywy. Co prawda tylko 15 min ponieważ szybko padłem ;D
https://www.youtube.com/watch?v=Li04...ature=youtu.be