No to jak by to ktoś napisał "może kiedyś"...
Podgląd wydruku
No to jak by to ktoś napisał "może kiedyś"...
Tia... pety, tia... przywołanie... tia... Najlepiej z gema... :) i wyjdą nam z tego Gf'y, Aeony czy jak one się tam jeszcze w Final Fantasy zwały.
Final Fantasy... a co to jest? Czy tylko tam są pety?
dla mnie fajny pomysł oczywiście za:)
Jak najbardziej za. :) Pet oczywiście by był z nami cały czas i w każdej walce, ale można by było mieć max jednego peta i go wymieniać na lepszego, a starego by się oddało gdzieś lub sprzedało (tylko nie oba, bo nikt by za darmo nie oddał ;)).
Jak najbardziej za
mam jeszcze 3 propozycje co do petow.
Moglibyśmy na nich jeździć
Zamieniać się w nie.
I mogłyby chodzić obok nas.
Żeby chodziły obok nas to tak, ale po co zmieniać się w nie? Na niektórych można by było usiąść może, ale na psie to już nie usiądziesz, bo mu kości połamiesz.^^
https://myotherenglishclass.files.wo.../clifford1.jpg :D
Pety są niepotrzebne moim zdaniem.Mamy mikstury Zycia, many i takie tam.Może tak by dołozyć wódkę.Zwiekszałaby ciosy i obniżała celność przeciwnika :) Pomysł chyba lepszy od petów :D
No to czekam na komentarze innych. :)
Jeżeli wprowadzono by pety, to każdego stwora/bossa należało by polepszyć o 10-30%
moze nie az tak, po prostu od 20lvl w górę będą troche trudniejsze bossy :P a pety mogłyby byc jako zdolność i przywoływane raz na walkę na x tur ;]
Administracjo to było by możliwe że będzie to może kiedyś w grze?
Zapewne mało prawdopodobne.
Takie pety nie pasują do klimatu mfo.
Jestem na tak ale grafiki tych petów jak sądzę są z RPG MAKERA i w fabule zapewne niektóre użyte jako boss itp.
z tymi wierzchowcami to zły pomysł...