Czy kości mogą wypaść nawet, jeżeli nie mamy energii?
Podgląd wydruku
Czy kości mogą wypaść nawet, jeżeli nie mamy energii?
1. Czy da się zrespić Dyniogłowego Herszta nie mając energii?
2. Czy da się zrespić Dyniogłowego Herszta na Słonecnej Polanie mając go już zrespionego na Słonecznej Polanie: Wschód lub na odwrót, zrespiony na Słonecznej Polanie i czy da się go zrespić na Słonecznej Polanie: Wschód?
Nazwę Langeburg wymawia się "Langeburg" czy "Lendżeburg", czy jeszcze inaczej? xD
To baarlukh pojawia się w przedziale 30-60 min czy 20-60 min czy inaczej ?
Lendżeberg
Jest jakiś spis co może wypaść z halloweenowej niespodzianki ?
Złoto (losowo)
Jakieś odno 1/2/3
Pestki & Dynie
Srebrny pył
Żetony
Dyniowy aromat (chyba)
Pyły iluzji
Mikstury Przyśpieszenia
Mikstury odnawiające energię jeszcze wypadały w zeszłym roku, nwm jak teraz
Chowańce jeszcze
kto ubił najwięcej baalrukh'ów i ile ich ubił?(ja 13 xd)
Jaka jest szansa na wylootanie Kości/Pestki dyni/Dyni?
Witam, jak pokonać Gustawa Rapiera? Może ktoś mi wypisać EQ i gemy? To jego leczenie sprawia że nie mogę go nawet do połowy hp zbić :/ Dzięki za odpowiedź
krzyż zwycięzcy, buty w uniki, czarci hełm, dopełniasz gemami uników
Czy bonusy do dropa można zebrać na kilku postaciach, czy tylko na jednej?
Czy Lampiony/Dyplomy można zebrać na kilku postaciach, czy tylko na jednej?
Jakie Mariusz ma szanse zdania na 4 poziomie? U mnie nie zdał poraz trzeci...
Według informacji takie same co na 3. Dopiero na 5 poziomie znacznie rośnie szansa na zdanie
Bonus można zdobyć na kilku postaciach ale prawdopodobnie (czytaj na 99%) będzie on niehandlowy.
Można na kilku postaciach zdobyć dyplomy i lampiony (tak jak dyplomy matematyka na Boże Narodzenie).
Czy niedojrzała dynia ale zdrowa (podlana bez szkodników i zarazy) może zdechnąć? Zdechła mi dzisiaj i nwm czy to błąd czy tak może się stać, może to istotne, a może nie ale miałem wtedy posadzone 4 na raz, wszystkie były w tym czasie zdrowe wiec widziałem je wszystkie na raz i czekałem aż któraś będzie wymagać pielęgnacji lecz sie nie doczekałem została tylko łopata :/
Czy za 2000 pielęgnacji i 200 oddanych dyń dostanę 2 dyplomy oraz 2 lampiony ?
Czemu bonusy (nie tylko z zadania zbierania kości, dyń itp.) są do 30 listopada?
Jak wejść do tej wody w świątyni urkade? raz pisze że gorąca, a raz zimna..
Co robi status odkupiciel dusz?