Cytat:
Napisał
Stefanek
Dobra, może z tym 100% przesadzone, ale to są tylko propozycje a nie gotowce, so; czemu niewykonalna?
Ta broń jest przesadzona na wielu poziomach. 100% bonusu to tak jakbyś nie chybiał, mało tego, zbierasz sobie potężny dmg, więc potem na hita kogoś zabijasz.
Cytat:
Co co?
Jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to ci nie mogę pomóc, wybacz xD
Czego niby ma dotyczyć ten opis, na który Shadow odpisał co?
Nie, to ty kiepsko piszesz.
Cytat:
No tak, bo przecież broń ma tylko robić "łup, łup, trach, bach" i inne takie.
Szczególnie na tym proponowanym poziomie 120-140. Ale no dobra, w końcu to nie ja jestem testerem, można to zmienić na "po zdjęciu statusu bariera posiada 20% szans na nadanie statusu zatrucie na 3 tury"
No już dawno temu ktoś proponował broń, która nie zadawała obrażeń, tylko leczyła, nie wiem, czemu nie weszło :rolleyes:
To nie jest tak, że im wyższy lvl, tym pasywki muszą być silniejsze. Ba, im wyższy lvl, tym ciężej zachować balans przy mocnych pasywkach. Wyobraź sobie takie tygrysie pazurki na poziom 65. Bez problemu dałoby się stworzyć nieśmiertelny build.
Cytat:
Oczywiście jeżeli będzie mógł walić pod rząd te 5 razy (i nie zada obrażeń) i przy 5. razie nie chybi (mieczem xD) to tak, zada tyle obrażeń
Wyobraź sobie, że mieczem (mieczem xD) też da się chybić, chociażby na wspomnianej ślepocie. Inny sposób? Błyskawiczkowy (dla nie zaznajomionych czyt. zerowy) luck i wszystko w atak/defa. Jak tylko raz spudłujesz, to za drugim razem zabijasz przeciwnika na hita przy maxhp.
Cytat:
o to chodzi mi w tej broni, by trzeba było ryzykować w grze nią czy lepiej spasować i poczekać na dogodniejszą okazję, plus dodatkowo skorzystać mogliby na tym jedynie woje nie skupiający się całkowicie na szczęściu co jak widać już w Devos, nie można za bardzo sobie tej statystyki odpuścić, więc nawet jeżeli by chybiał te ataki to i tak sam jest narażony na krytyki ze strony innego woja i statusy z obu profesji; zresztą w założeniu miały być one typowo przeciwko wojom, jednak dając też jakiś bonus na magów a i dodatkowo sam miecz miałby mieć statystki miecza z poziomu niżej
ale tu nie ma co ryzykować, ładujesz wszystko w obronę i przeciwnik cię nie zabije, a ty im więcej razy chybisz, tym lepiej dla ciebie -.- Jeśli chociażby jedna grupa może taką pasywkę nadużyć, to znaczy, że jest ona wadliwa.