Polecam czytać.
Podgląd wydruku
No wiem, czytam. Czytałem ten temat link.
Ja mogę potwierdzić że z taką ilością postów ile mam widzę jak najstarsi gracze gadają o wszystkim i o niczym na shoutboxie, a w Hyde Parku już postawiłem posta parę tygodni temu.
co by się stało, gdyby zgadnąć hasło, zanim ludwik sobię od nas pójdzie w lochach ukradnę?
Zadziała.
Ile trzeba mieć speeda, żeby dublować 3 małpy na start (posiadając status przyspieszenie)?
Ile trzeba mieć speed by dublować zmore ???
Ile trzeba mieć speeda, żeby dublować kogoś, kto dubluje zmorę?
Czy da się zablokować używanie jakiegoś przedmiotu w walce auto bez skryptu?
Bez skryptu nie,ale wystarczy wejsc w zaawansowana edycje skryptu i usunac ten item
Ile zmorą ma speed ???
Proszę o jasną odpowiedź.
Na ile czasu jest knebel na Shoucie?
czy mfy za wygranie kg/is/od admina są liczone jako doładowane czy kupione? chodzi mi tu o limit kupienia mf na targu
Czy jak u mistrza areny się w treningu atrubutów da np +25 na topór to te 25 liczy się do obrony czy ataku ???
Jednej rzeczy jednak nie rozumiem. Jeżeli hit jednookiego ze zwykłego ataku jest zależny tylko od atrybutu, to dlaczego po daniu sobie osłony obrywam mniej ze zwykłego ataku? Przecież opis statusu "bariera" jest taki, iż "Zwiększa obronę przed ataki fizycznymi o 50%". Skoro hit jednookiego nie jest zależny od obrony, to osłona nie powinna nic dawać na zwykłych atakach.
Po jakim czasie respi się Necron, jeżeli walka zakończyła się remisem?
Mogłeś znaleźć go nieco później/ktoś inny mógł wleźć i popsuć. Zdarza się.
Chyba nie.Cytat:
Poza tym nie wiem, czy wiesz, ale Kim Chi ma chyba najwięcej stoczonych walk z Necronem w MFO.