Jaki to jest klient vip, żeby zamówić wino w karczmie Devos za 10k ?
Podgląd wydruku
Jaki to jest klient vip, żeby zamówić wino w karczmie Devos za 10k ?
Po co są tablice ogłoszeniowe w miastach, jeśli nikt ich nie używa?
Przy kolejnym upku znajdą zastosowanie przez kilka tygodni, potem znowu pójdą w zapomnienie.
Trzeba chyba przypominać o tym i spamować na czacie:
ISTNIEJE COŚ TAKIEGO, JAK TABLICA OGŁOSZENIOWA DO POMOCY W SZUKANIU EKIPY NA MINI!!!
Co jakieś 15 minut, to każdy będzie pamiętał.
albo się wkurzy i da ignora
Czy do wykonania questu zakapturzony szuka potężnego artefaktu trzeba mieć energię podczas polowania na Diabelskiego Pomiota i Mimica? Jeżeli tak, to czy do uzyskania pierścienia wystarczające będzie posiadanie jednego punktu energii podczas zakończenia walki?
Która część depozytu jest "zwolniona od podatku". Jak mam depozyt na milion golda, z czego 900 000 to podstawa a 100 000 dokupione za MFy. To to 100 000 mogę sobie wypłacać i wpłacać bez końca? Czy najpierw muszę wypłacić z depozytu 900 000 i dopiero potem mogę się tą stówką bawić?
Czyli bez prowizji jest górna część? od 900 001 do 1 000 000.
Chodzi mi głownie co w przypadku gdy licytujemy coś na targu, a w plecaku mamy 0 golda. chcemy zalicytować coś za 100k i więcej za to nie dać. wyjmujemy 100k z plecaka, ktoś zalicytował 125k, czy możemy do plecaka włożyć 100k, czy już tylko 90 ?
90
- - - - - - - - - -
z groszami
co wy gadacie
Wpłaty złota dokonywane w obrębie limitu wykupionego za punkty MF zostały zwolnione z prowizji. Uwaga! W pierwszej kolejności zapełnia się limit podstawowy, a dopiero potem limit wykupiony usługą. W obrębie tej części limitu można wpłacać i wypłacać bez prowizji dowolną ilość razy.
Czyli jak mam limit depo 1kk, 100k powiększone usługą a 900 podstawowego, to te 100k mogę wyjmować ile chce i nie ma prowizji za wpłacenie
- - - - - - - - - -
Chwilę po aktualizacji była możliwość powiększenia limitu depo. Czy ten limit zwiększony nadmiarem złota jest z podatkiem czy bez?
Czy jakbym połączył
z
to czy miałbym szansę na +6?
Te pierwsze rękawiczki są materiałem na +8, nie polecałbym teraz łączyć.
No i wyjdzie ci +4/5.
a wiesz, ze przetapianie i łączenie to nie to samo?
przy łączeniu bonus itemka nie może przekroczyć +3, więc łącząc 2x +3 o różniących się bonach daje +7/8 z bonusem [przykładowo +3,66 + +3,50 = +7,16 // plus ewentualny bon za żetony, czyli +8], a przetapianie to zwykłe losowanie bonu wg tabelki.
Chodzi o przetapianie, nie łączenie - tutaj max +6
Ile maks. itemów można mieć na jednej postaci, żeby nie świrowało?
oczywiście Net + Komp
Pierdyliard to bardzo dużo, liczba bliżej nie określona, ogrom, wiele.
Ile many potrzeba na użycie zdolności podcięcie***?
37 many.
Jak zawalczyć z solidusem?
Od ilu postów jest teraz SB? dawniej było 100 (PlayMaster)
Od 50.
Ok, a reputy coś dają?