Może zamienić ten mieczyk na zdolności z innym? Albo go zbuffować, bo jest po prostu nudny i słaby.
Podgląd wydruku
Może zamienić ten mieczyk na zdolności z innym? Albo go zbuffować, bo jest po prostu nudny i słaby.
Pocisk Złodzieja Dusz -> 5% regeneracji many na turę z 10%
A co z tymi odnówkami? Zmiana już weszła w życie czy od następnej edycji będzie?
Włócznia Aurory również do usunięcia. Zamiast tego można dodać coś w stylu gwarantowanego krytyka, jeśli przeciwnik ma mniej niż 40% HP
Zgadzam się z przedmówcami. Miecz Nadmożliwości jest po prostu słaby, Włócznia Aurory zresztą też. Dodać 2 jakieś lepsze bronie.
Ale mam takie pytanie - te zmiany wprowadzicie na dziś, czy na kiedy? Pytam bo miała być odpowiedź od konstruktora KG, MoPa a jej nie ma.
Toksyne usunięto ?
Jak oceniacie ostatnie zmiany? Wyszły na dobre czy na złe?
RIPAsasynekhiter
Wojownikowi brakuje zdolności nakładających statusy, takich jak Wyniszająca Toksyna.
^^^i dobrze
Granie pod jedna zdolke to nie gra, granie pod takie ktore sie dostanie i wygrywanie to jest coś.
Czarny humorek...
Nie mam pomysłu na zdolnościówkę dla woja, ale fakty są takie że woj ma 1 trujący atak, a to dla maga zostawili statusy. Mag ma Okrutne Opary, Pechową Chmurę, Oślepiający Pocisk, Trujący Pocisk, Wredną Chmurę, Spowolnienie a woj... ma Trujący Atak. Nawet zdolki takie jak Uciszający Cios czy Oślepiający Atak zostawiono bossom i ich do gry nie wprowadzono. Chociaż na KG powinno się wprowadzić jakąś statusówkę dla woja. I piszę to jako mag. Fakt faktem gracze nie umieli sobie poradzić z toksyną (do dziś nie wiem co tak trudne w skontrowaniu tego było), ale coś innego by się przydało.
Teraz narazie walka jest wyrównana.Cytat:
Czekam do Środy jak masę ludzi znowu zacznie narzekać że coś jest źle.
Imo Toksyczne Uderzenie (w nieco ograniczonej formie, oczywiście) było absolutnie poprawną zdolnością, na pewno znacznie bardziej pasującą niż Wyniszczająca - po dziś dzień wyznaję teorię, że MoP właśnie tę pierwszą miał dodać na KG, ale mu się nazwy poćwierkały.
W sumie tak, chyba tak było. ;)Cytat:
Imo Toksyczne Uderzenie (w nieco ograniczonej formie, oczywiście) było absolutnie poprawną zdolnością, na pewno znacznie bardziej pasującą niż Wyniszczająca - po dziś dzień wyznaję teorię, że MoP właśnie tę pierwszą miał dodać na KG, ale mu się nazwy poćwierkały.
Ostatnio nawet poprawiając coś byłem przekonany, że wyniszczająca toksyna należy do bossa, który uzywa Toksyczne Uderzenia.
Tak, Variablis Młody używa obu.
Jeżeli chodzi o samo Toksyczne Uderzenie, to w formie 5x0 jest za mocne, o czym wspominałem już wtedy kiedy myślałem że wycofują. Ze względu na Opary i Pechową u maga użycia mogą zostać, lecz zarówno Opary jak i Pechowa kosztują 68MP, to powinno być przynajmniej 20MP/użycie. Dla porównania toksyna kosztowała 40.
Były już jakieś prace w stronę Kg na niższe lvle?
Niby kiedy?
Kolejne zmiany w KG(edycja sobotnia(dzisiaj) na 100% ich nie będzie mieć)
Święta różdżka -> dawna Dziwna Rózdżka
Co 7 zaklęć nakłada status boska tarcza. +10000% def/mdef ściągane pierwszym atakiem magicznym/fizycznym.
OPIS: Docelowa forma dziwnej różdżki. Wcześniej po prostu nie było zaimplementowanej opcji "ściągnięcia statusu przez dmg magiczny"
Gae Bulg(włócznia)
Jeżeli atak zbije HP przeciwnika poniżej 30% nakłada na cel krwawienie na 3tury. Status się odnawia nawet w trakcie jego trwania jeżeli znowu zostaną spełnione warunki.
OPIS: Mały ukłon w stronę woja-hitera. Wspomniane 3 tury - zostaną prawdopodobnie zmienione na 1turę lub 2 tury w zależności od kosztów broni.
Błogosławiona Kolczuga
Autostatus - Boska Tarcza
58 def
23 atk
23 matk
10 spd
10 lck
OPIS: Ponownie coś dla i na hiterów. Kontrowane mocno przez 2 zdolki - tysiąc cięć / okrutne - bo zadają obrażenia pomijając obrony, jednocześnie ściągając status.
Szał berserkera: posiada teraz gwiazdki oraz 2 użycia:
Każda kolejna gwiazdka wydłuża czas (ustalenia dmg only) o 2 tury. Na 5 gwiazdce jest bez limitu tur.
OPIS: 1 użycie trochę za mało dodatkowo dodana opcja użycia go, gdy już nam się skończyły potki - wrzucamy szał bez limitu tur i tniemy mocnymy hitami dopóki nie zginiemy.
Przez przypadek przy wybieraniu atrybutów wyszedłem z dialogu i cząstka mocy zniknęła z możliwością wybrania atrybutów. Czy tak powinno być, czy ja po prostu miałem błąd, że nie pojawiła się znowu?
Ej, ale wykonywanie ruchu w 5 sekund zamiast w 2 to nie jest przedłużanie
Naprawcie w końcu ten zasrany błąd z wyrzucaniem po 1 walce,albo po prostu niech KG wróci do BETY skoro jest w nim wciąż aż tak wiele błędów.